Miért hízlalják el az emberek a macskájukat?
Ismerősöm mindig mondja, jaj milyen szép nagy, erős cicája van, meg mennyit nőtt, miközben csak egy kerek hordó lett belőle. 1 éves koráig mindig picikének hívta, most meg el van szállva, hogy "hogy megnőtt". Utalgattam rá finoman, hogy inkább csak kerekedett, szélesedett meg ilyesmi, nem akarom megbántani, de csak "örül neki".
Facebook cicás csoportokban is ugyanez, jajj nem fér el már a kosarában, olyan nagy, közben meg egy dödölle mind. Mire jó ez az embereknek?
Gyönyörű karmok és fogak, amikkel vadászni kéne ...
Ehelyett egésznap mozdulni sincs kedvük ...
Mert cuki, azt meg pont lesz4rják hogy egészséges-e.
Nekem egy sziámim van, full izom. Olyan mintha kondizna.
Mindig beszólnak rá az ismerőseim, hogy hú de kicsi/vékony/girhes stb.
Nekem a kandúrom olyan, hogy egy deka zsír nincs rajta, tiszta izom. Mindig mondom az orvosnak, hogy sovány, de megnyugtat, hogy pont jó. A nőstényem meg ugyanazt eszi, ugyanannyit és nem dagadt, de van hordója. :D hozzá képest a kandúr olyan, mint aki éhezik.
De az orvos szerint a 2-2,5 kg jó a nősténynek is, én őt mégis hordónak látom, a kandúr meg az 5 kilójával soványnak tűnik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!