Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica torok fájásra bevált...

Hajni155 kérdése:

Cica torok fájásra bevált módszerek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem régiben, pontosabban 3 napja kaptam egy kiscicát, aki szobamacska volt, és most nálam is az, de úgy tűnik kicsit náthás lett. Igazából nem szeretném elkapkodni az állatorvost, a karantén miatt, de persze ha szükséges akkor elviszem. A macsek orra bedugultt így nehezebben vette a levegőt, inkább csak a száján. Mostmár ez elmúlt neki, és szépen eszik már, viszont nehezen nyel. Gondolom fáj a torka.. Valaki tudna valami tanácsot adni? Kis hiperaktív, bújos cica.

2020. nov. 11. 12:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jólvan emberek. Köszönöm a "tanácsokat" imádom mikor az emberek ismeretlenül és láhatatlanűl képesek észt osztogatni, holott leírtam, hogy a cica volt, és fog is menni orvoshoz. Most nem fogok nektek bizonygatni semmit se. Sajnálom, hogy nem lehet ide képet kapcsolni a macskáról illetve arról, hogy fehér ruhába vagyok a korházba, mint ápoló :) Köszönöm azt az 1-2 értelmes választ, illetve azt is aki normálisan írta le, hogy szerinte állatorvos ajánlott. Arra kérem a többi emberkét, hogy ha lehet, ne egymást szídjátok, inkább engem. Nem szeretném, hogy veszekedés legyen. Részemről ennyi volt a reagálás, max privátba megköszönöm ha valaki ajánl valamit. Szép napot mindenkinek!
2020. nov. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!