Mi lehet a macskám szemeivel?
Másfél éves. Kicsit csipás is mindkét szeme, egyébként nem látom, hogy letört lenne, aktív mint eddig volt.
Macskanáthás nem lehet szerintem, mivel minden évben megkapja az összes ajánlott oltást, féreghajtást, bolhaírtót, ami kell.
A másik cicám anno volt kötőhártya gyulladásos, de az nem így nézett ki.
Remélem az orvos meggyógyítja.
*természetesen a féreghajtót három havonta, a bolhaírtót meg 4-5 hetente.
Kamillával nem akarom kezelni, semmi itthoni módszerrel, kárt nem akarok benne tenni. Most újra megnéztem, ha kinyitja a szemeit látom, hogy csipás, meg nem olyan megszokott a szeme, mintha valami üvegréteg borítaná... talán ahhoz tudnám hasonlítani
Remélem megoldja! :) Az a baj pont persze holnap lesz szabin az orvos...hiába lenne rendelés, máshová meg nem akarom vinni, mert pontosan olyan szakemberek dolgoznak a környéken, tipikus házhoz járós állatorvosok, akik azt javasolták a másik cicám szemére, mikor kötőhártya gyulladása volt, hogy kenjem kamillával, a harmadik meg kutya bolhaírtót akart neki adni, szövegel fél napig feleslegesen, de sok szakmai tanácsadás ezek közt nincs.
Ez akihez vinni szoktam, meg azonnal ha műteni kell műti, adott normális szemcseppet, krémet a szemére...stb.
Megoldódott.
Kötőhártya gyulladása van. :(
Írt fel szemcseppet, remélem helyreteszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!