Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen konzervet ajánlotok 2...

Milyen konzervet ajánlotok 2 hónapos cicának ami nem zselés?

Figyelt kérdés
Most felix márkájút kap, de csak kieszi belőle a húst a zselét meg kikaparja a tálból. Mit ajánlotok helyette?
2020. nov. 4. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

fressnapf-os premiere / real nature-ből van ami nem zselés és 100g-os kiszerelésű enyém azokat szerette. Én annó royal canin babycatet adtam neki (mondjuk az 200 grammos ilyen levegős konzerv, szóval hütő/mikrózás kell 1 cicával) és késöbb váltottam a fentiekre.

Amúgy a konzervek jellemzően sokkal jobban megérik árra mint a tasakos cuccok.

zooplusról pl animonda carny/feringa ami már egy minőségibb valami.

2020. nov. 5. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Az én 4 utcáról idestegődött macskuszom csirke farhátat eszik.
2020. nov. 6. 06:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Látom nygyon értesz a macskákhoz

Utcáról perzsa? Fogalmad sincs miről beszélsz

Etessétek csak maradékkal, az enyém attól még megkapja a legjobbat, egészséges, gyönyörű a bundája és szépek a fogai, valamint kellően aktív

Biztos ilyen állapotban lehet a maradékon és egereken élő "perzsa" macska is, sajnálom is szerencsétlent, hogy egy múlt században ragadt szűklátókörű ember a gazdája

2020. nov. 8. 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!