Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak kézből halandó enni a...

Csak kézből halandó enni a macskám?

Figyelt kérdés

10 éves cicám van, kb. egy hete megint keveset eszik, tegnap pedig semmit nem evett meg, amit eléraktam. Kezdtem megilyedni, mert egy hónapja is volt ilyen, de akkor kiderült, hogy beteg, és antibiotikumkúra után elmúlt az étvágytalansága.

Ma reggel meg tudtam etetni, kapott virslit felvágva kis darabokban, meg a rendes konzerves ételét (tudom, hogy a virsli nem a legjobb, nem is szoktunk neki adni, csak meg akartam nézni, hogy az ételével van e baja, vagy alapból az evéssel). A konzervet és a virlit is megette, de csak úgy ha minden falatot a kezemből adtam neki oda egyesével.

Örülök, hogy most legalább evett, mert nem tudom orvoshoz vinni a héten, karanténban vagyok koronavírus miatt, de ez nem mehet így mindennap, pláne, hogy hétköznap a családom eteti, mert én egyetemre járok egy másik városban.

Másnál is előfordult ilyen? Mit csináljak, amíg nem viszem orvoshoz?

Köszönöm a segítséget !

2020. nov. 4. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is volt ilyen. Beteg! Az egy dolog, hogy te nem mehetsz ki, de a családodat kérd meg, hogy vigyék el orvoshoz.
2020. nov. 4. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Éhes lesz, enni fog nyugi.
2020. nov. 4. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
kérd meg a rokonaidat, hogy vigyék el orvoshoz. ez vészhelyzet. tedd hordozóba, aztán amikor jön a rokon, akkor tedd a küszöbre a cicust és majd rendezitek az anyagiakat. esetleg telefonon konzultálhatsz a dokival vizsgálat közben.
2020. nov. 4. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Vigyék el neked orvoshoz, csak akkor nem esznek maguktól ha betegek! Az jó, ha tőled elfogadja, akkor még nincs annyira rosszul! :)

A cica szőrét töröljék le állatokra való fertőtlenítő kendővel és a dobozát is még ott az ajtó előtt fertőtlenítsék, mert bár el nem kaphatja tőled a koronát, de hordozhatja a szőrén! Míg távol van, addig egy alapos takarítást csinálj otthon, mosd ki a cuccait, almozóját is alaposan (kidobhatnád a régi almot), így nem ferzőződik újra szegény.

Ha nem fogadja miattad, a karantén miatt a doki, akkor hozzanak neki vitamin pasztát, sokszor elég az is!

2020. nov. 4. 12:32
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget, mindenkinek ment a zold !
2020. nov. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!