Néha hány, főleg reggel, mi lehet az oka? Egy éves ex-kandúrka, benti
Nem bántás, van akinek ez elérhető és ez is jó bizonyos bajokra, de van amire egy ilyen orvos már nem elég. Én olyan helyre járok, ahol panasz esetén szétcincálják a macskát. Ez drágábbnak tűnik, de mikor valahova folyamatosan hordod és csepegteted a semmitmondó vizsgálatokra és kezelésekre a pénzt, de semmit sem tudsz és nem is változik a helyzet, akkor az drágább végül. Az meg végképp míg kivárják, hogy a macska félholt legyen, mire valami komolyabb vizsgálatot pl. vérvételt végeznek. Én lehet rögtön köhögök egy vérvételért, de legalább rögtön tudom, hogy mi van vagy adott esetben nincs. Én ezért 2 x 100 kilométerre hordom a macskát, előtte szenvedtem én is ezzel a meghaladott orvoslással, de nagyon tele lett a tököm. Ezért nem is csak az orvosok a hibásak, az emberek várják el azt, hogy 5 ezerből oldja meg az orvos, bökjön bele egy-két injekciót és legyen is elég, többet mire?
Lehet, hogy egy teljes kivizsgálás azt az eredményt hozza, hogy semmi baja, csak ilyen. Akkor se kidobott pénz, hanem tudod, plusz akkor lehet tovább gondolkodni, ha nincs konkrét baja, akkor mivel lehetne ezen enyhíteni úgy mégis. De az is lehet, hogy találnak valamit, amit meg lehet meg kell oldani. A macskák nagyon sokáig remekül elvannak nagy bajokkal is, elrejtik. Ha tünete van, annak érdemes utána menni, hogy ne az legyen, hogy mire már a vak is látja, hogy ez gáz, addigra mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!