Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kóbor macskák elűzése?

Kóbor macskák elűzése?

Figyelt kérdés

Bejárnak a teraszomra, elő kertembe és tele hugyoznak, sz4rnak mindent a kóbor szomszéd macskák.

Kóbornak nevezem őket, mert így könnyű állatot tartani hogy más házánál vannak egész nap.

Hiányos a szőrzetük, piszkosak, beteges kinézetűek, bolhásak.

Nem szeretném ha az én benti állataim elkapnának valamit..vagy akár mi is.

Mit lehet ellenük tenni, hogy eltakarodjanak?

Van valami hatásos riasztó szer?

2020. okt. 25. 18:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21%

Persze, dacból. Tán ismered?

Épp elég ilyen emberrel volt dolgom sajnos. Baromira szeretik az állatokat, de amelyik nem az ő elkényeztetett tökéletes példánya, mehet a föld alá.

2020. okt. 25. 19:36
 22/29 anonim ***** válasza:
32%
ha szét akarná őket tépetni akkor nem itt írna ki kérdést, nem gondolod? inkább adj tanácsot okoska
2020. okt. 25. 19:39
 23/29 anonim ***** válasza:
40%
Adtam, okoska.
2020. okt. 25. 19:43
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

Jézus isten mi történt itt?

Most azért lett valaki sz*r ember mert nem akar valamit elkapni a beteg "kóbor" macskáktól? Na ne röhögtessetek már.

Megnézném ti mennyire lennétek boldogok hogyha a ti kertetekbe sz*rnának meg járnának az ápolatlan állatok.

Igen lehet hogy erősen fejezte ki magát de egyértelmű hogy szegénynek már rohadtul elege van,ami érthető is.

Kérdezőnek: Jegyzőnek mindenképpen szólj,ha tudsz állatmenhelynek is. Esetleg próbálkozz macskariasztó sprayyel.

2020. okt. 25. 20:22
 25/29 anonim ***** válasza:
19%

Jártak hozzám, egytől-egyig kezeskedtem róluk, majd miután rendbe jöttek kerestem új gazdákat nekik.

De olyan is volt, hogy saját zsebből finanszíroztam nőstény macska ivartalanítását, és ő a gazdájánál maradt. Munkahelyem környékén is voltak már, ott is találtunk megoldást. Úgyhogy megnézhetted volna, mennyire voltam boldog.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki tegyen így, de legalább megmaradhatna embernek. És miről is beszélünk, amikor a kérdező "fenyegetőzni" tud, és itt bosszankodni, de annyi esze sem volt még, hogy átmenjen a szomszédjához szólni, és megoldást találni a problémára.

2020. okt. 25. 20:45
 26/29 anonim ***** válasza:
80%

24. Vagyok

25: Örülök hogy ilyen rendes vagy. Én pl galambot mentek saját pénzből és segítek barátnőm nagyszüleinek a kutyáikat orvoshoz vinni. Viszont volt már tapasztalatom ilyen macskákat kiengedő szomszédokkal,hidd el nem lehet velük beszélni. Kérdező írta hogy humánus módszert akart keresni de egyből mindenki nekiugrott,nem ismerem a kérdezőt de most logikusan belgondolva ha szátakarta volna tépetni kutyával már rég megtette volna.

Egyébként humánus módszerre az jutott még eszembe hogy elkapni őket és bedobni egy vödör hideg vízbe(persze jó időbe hogy ne fázzanak meg) ezt párszor megismételni és nem fognak odajönni.

2020. okt. 25. 20:52
 27/29 anonim válasza:
56%

Szüleim ilyen élvefogó csapdát tettek ki a kertbe este, reggel kiengdték a macskát, és ha meleg volt lelocsolták vízzel meg megkergették. Idővel persze visszajöttek, de csak ezzel a módszerrel sikerült valamelyest távol tartani őket.

Le lehet pontozni, de tudom milyen idegesítő ez, ráadásul nálunk madárfészkek is voltak, amíg szét nem tépték a kicsiket. Szóval kérdező én megértelek.

2020. okt. 25. 21:38
 28/29 anonim ***** válasza:
88%
Én voltam a te helyedben. Kerestem a közelemben egy macskamentő szervezetet és kértem tőlük élvefogó csapdát. Elvittem őket dokihoz, aztán a szervezet segített nekik gazdit találni. Szerintem te is próbálj meg segítséget kérni!
2020. okt. 26. 08:13
 29/29 anonim ***** válasza:
riasztoszerek.hu
2020. nov. 2. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!