Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ágyi poloskák elűzése lehetség...

Ágyi poloskák elűzése lehetséges a meggyilkolásuk nélkül?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet áll fenn,hogy nemrég összeköltöztem a menyasszonyommal egy közös albérletbe. Jól szituált helynek tűnt de egy hét után észrevettük, hogy viszkető csípések vannak rajtunk. Először nem tudtuk mitől de megláttuk az ágyon az apró bogarakat, rájöttünk, hogy ágyi poloskák.Mondtam is neki,hogy rögtön hívjuk az írtókat.Csakhogy a barátnőm vegán és ezt az élet minden területén komolyan veszi.Szóval egyszerűen nem hajlandó semmilyen állat megölésére,bántására,kihasználására...

Ezen össze is vesztünk ma.Ő elég furákat mondott,hogy nem is ártalmasak,és azzal,hogy engedjük,hogy megcsípjenek valójában nemes dolgot teszünk,mert így életben tartjuk őket..Na igen tudom elvetemült gondolat,de komolyan gondolja.

Csakhogy én ezt nem bírom,szóval nem lehet írtás nélkül elűzni őket a lakásból?

2020. szept. 19. 19:00
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
100%

A barátnődet sem az eszéért fogtad meg magadnak igaz?

Én a helyedben menekülnék tőle míg nem késő...

2020. szept. 19. 19:04
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez most valami gyenge kamu?
2020. szept. 19. 19:04
 3/33 A kérdező kommentje:

Nem bánnám ha az lenne de sajnos nem.

1-es válaszoló kérlek ne sértegesd ismeretlenül a barátnőmet,ő egy tanult fiatal nő. :)

2020. szept. 19. 19:06
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Pedig rohadtul nem normális. Nem lehet őket elűzni csak kiírtani azt is baromi nehezen.

Gondold át tényleg a kapcsolatod ezzel a nővel.

2020. szept. 19. 19:09
 5/33 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom liberális is a barátnőd...

Egyébként lehetséges, 6 hónapra kiköltöztök és elhunynak maguktól, vagy átmennek a szomszédhoz.

2020. szept. 19. 19:23
 6/33 anonim válasza:
94%
Jelenleg a barátnőd nagyobb probléma, mint az ágyipoloskák.
2020. szept. 19. 19:29
 7/33 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos a barátnőd bolond. Most még otthagyhatod.
2020. szept. 19. 19:30
 8/33 anonim válasza:
95%
Egyébként az ne tévesszen meg, hogy a barátnőd fiatal és tanult, attól még lehet elmebeteg, hidd el.
2020. szept. 19. 19:33
 9/33 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha ez nem kamu, akkor nagyon durva. Minél hamarabb menekülj, a poloskás albérletből is meg a bolond barátnődtől id!
2020. szept. 19. 19:37
 10/33 anonim ***** válasza:
61%
Nem a barátnővel van a baj a kérdező sem valami stabil de ezek nem ágyi poloskák lesznek ha nem RÜH inkább menekülnék onnan .
2020. szept. 19. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!