Még egy cica érkezésekor mire kell felkészülni?
Meglévő cicunk lány 6 hónapos.
Albiban lakunk tulaj végre áldását adta még egy cicura.
A fő kerdeseim a következők:
- kell még egy alom tálca?
- amíg zajlik a bolhátlanítás legyen külön az új cica? (Ezt valahol olvastam nem tudom hogy tényleg így kell ezért is kérdezem).
Mire kell még felkészülni?
Tuti van valami ami nem jut még eszembe...
Játék, kaparófa van 2 db is, gondolom plusz etető itato tál is kell, na meg több kaja :D , több cica alom, még valami?
- a lakás 111000%-ban cicu biztos, dokihoz rendszeresen visszük jovohonapra kaptunk ivartalanításra időpontot nyugi :D en se akarom hogy szenvedjen ivarosként, oltás könyve is van 3 db oltással, féreghajtót kap rendszeresen, bolha irtot doki készíti kg szerint a számára. Ez így lesz az új cicuval is.-
Tudom de szerintem akkor is nagyon pici 12 hetesen a mi cicánkat is 12 hetesen hoztuk de olyan pici volt menni kb alig tudott. Inkább biztosra megyünk. Még mindig jobb mint amikor 9 hetesen valaki osztogatja mintha egy szatyor lenne....
Plusz azt is néztük hogy a mi cicunk ugye fél éves és hatalmasat nőtt, és néha tud durva lenni mert egy állat ugye. És jobb ha picit nagyobb cicu jön mellé ha játszanak és nem vagyunk itthon akkor megtudja magát védeni a pici.
Első 3 napban itthon leszek velük.
Annyi volt mert néhány naposan már fent volt jófogáson előre le lehetett foglalni a cicáit és csak 12 hetes kortól volt elhozható. Meg gondolhatod milyen nehéz volt kivárni főleg hogy kis kora óta mentünk látogatni kb mint egy gyereket 😂 napról napra erősebb lett amúgy amikor ide került. Most meg minden hova szalad ugrik kíváncsi mindenre ha zuhanyzok be jön a víz alá bele fekszik a vízbe játékait bele hozzá áhh világi cicu😂😂 amúgy egyszer próbáltuk meg furdetni mert anyuekhoz mentünk családi házba és hámon volt jó koszos sáros lett de nagyon csúnyán hát játszott na... És muszáj volt megfurdetni hát azt meg úgy engedte hogy tiszta harapás meg karcolás lettem kesztyun keresztül... De muszáj volt ennek ellenére imádja a vizet... Na Mind1 mellékes hátha valami hasonló macska bolondnak mint én mosolyt csaltam az arcára ezzel a kis sztorival imádok róla beszélni 😂😂😂😅😅😅 szóval kb 1 hét alatt már csinált mindent meg nagyon megbizik bennünk ha főzök fel ugrik a vállamra a konyha pultrol erre van egy cuki mozdulatunkxddd és rám fekszik nézi ahogy főzök ha megunja nyafog egyet és akkor lejjebb hajolok leugrik. :D
Néha sajnálom hogy nincs udvarunk néha látom rajta hogy szomorú amikor bámul kifelé az ablakon nézi madarakat stb... Mint amikor egy állat kertbe van egy állat... Olyankor mindig haragszom magamra de egyszer mindennek el jön a maga ideje :) jó nagyon el kanyarodtam sorry 😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!