Kifolyt a fagyálló, betonra és földre is ment. Lett rá rakva 2 réteg föld, és le is takartam, de tartok tőle h nem elég biztonságos még így sem. Vidék, az összes szomszédmacska járkál itt. Mit tehetnék még, hogy biztonságos legyen???
1-es ha már vicces akarsz lenni, azzal légy tisztában, hogy a rendszer majdnem teljesen üres kell, hogy legyen, hogy a motor túlhevüljön, mert a vízpumpa a legalsó ponton van a motorban, így minimum szint alatti hűtővízszintnél is van cirkuláció.
Lényegre térve, a fagyálló a betonról normál vízzel lemosható illetve a földre folyt mennyiség is ártalmatlan lesz, ha extrém módon hígítod, szóval alaposan locsold fel, mosd el, és nem lesz baj. Velem elő fordult, hogy szerelés közben kint hagytam tálban a leengedett fagyállót és csak másnap jutott eszembe, hogy basszus a macska bele is ihatott. De nem tette, szaglik az eléggé, hogy ne akarjon bele inni.
Az a baj, hogy szeretik az állatok.
Illatos, és édes.
Ezert isznak bele.
De az elizi5 jó ötleteket irt.
1. vicces, szeretem amikor ilyenkor sem lehet kibirni hogy ne legyunk tahok.
Tobbieknek koszonom, akkor valoszinuleg rendben lesz. Inkabb attol tartottam, hogy bundakra rakerul es onnan mindenkepp lenyaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!