Az állatorvosnál mennyire biztonságosabb örökbe fogadni kismacskát, mint egy helyi tenyésztőtől?
Benti, fiú ivartalanított kismacskát szeretnék örökbe fogadni, azonban nem tudom, hogy kitől.
Az állatorvosnál az a problémám adódott, hogy 6 hetes cicákat ad örökbe, viszont én még korainak tartom ezt a kort. Mindenféleképpen kismacskát szeretnék, de szerintem egy 6 hetes cica még nem elég érett az elválasztástól.
Ha legalábbis az anyamacska foglalkozik a kicsikkel... Nem tudom hogy megy ez az állatorvosi örökbefogadás.
Viszont egy helybélinél tudom, hogy foglalkozott az anyja vele, de kitudja milyen betegségei lehet. Pl.: az én szomszédom macskája leukémiás volt ezelőtt 2 éve.
Úgyhogy nem tudom hogy kiben bízzak.
Minden esetre az orvost felhívom még ma, hogy ilyenkor mi a teendő, állítólag megkapok minden szükséges dolgot tőle (oltás, féregtelenítés, tejpor, táp stb.).
Valakinek esetleg van tapasztalata az állatorvosi örökbefogadásnál?
Minden részlet fontos lehet számomra, mert most lesz először macskám.
Hozzám 5 hetes korában került a cicám. Ne izgulj miatta foglalkozni kell vele egy hét alatt hatalmasat nő:)
Én inkább dokitol hoznám sokkal szimpibb mint a helyi tenyésztő :D ráadásul orvos mindig emlékezni fog rád ha ne adj Isten baj lesz a cicával egészségügyi szempontból, mert neked adta oda.
Én mindenképp dokitol hoznám
# 2: amint mondtam fogalmam sincs, még nem tudtam elérni
# 3: hát nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, ha sikerül tőle megkapnom, állítólag van még két fiú kiscicájuk, írok ha tudtam neki telefonálni.
Szerintem is az állatorvost válaszd. 😃
Hidd el egy állatorvos tudja és ismeri, hogy működik a macska. Amúgy 6 hetesen már kajáznak is a cicák.
# 5: Köszönöm a válaszodat, már intézkedtem és két héten belül mehetek egy félperzsa szürke cicáért. :-)
Egyébként nagyon barátságosak voltak velem, mindenkinek csak ajánlani tudom, díjmentes és még a kombinált oltást sem kell fizetnem, mert az örökbefogadás előtt elintézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!