Nagy kiszerelésű, jó minőségű macskatáp viszonylag olcsón?
Nagyon szeretnék adományozni egy cicamenhelynek jó pár csomag (5-7) tápot, pl Royal Canint. De borzasztó drága már egy csomag 10 kilós táp is.
Van olyan oldal, ahol kedvezményesen, vagy olcsóbban lehet hozzájutni? Esetleg van olcsóbb prémium minőségű táp?
Kezdjük ott hogy a Royal Canin se prémium. Marhára messze van tőle. Úgyhogy ha ezt sokallod akkor szerintem ne a minőségre hanem a mennyiségre menj, nem mondom hogy a menhelyi cicák nem érdemlik meg a prémium tápot de szerintem inkább egyen 10 macska valamit, mint hogy 2 prémiumot, a többi meg éhezzen:D
DE a legegyszerűbb felhívni a menhelyet ami szimpatikus, és megkérdezni hogy mire van szükségük.
A honlapjukon fel van sorolva mire van szükségük, mást is viszek pl gumikesztyű, törölközők stb. De eledelt is szeretnék.
Olcsó tápot nem ciki vinni?
ma 15:14
Hát nem ismerem, de az összetevőit megnéztem, és a leírás szerint 80%-ban "nedvességet" tartalmaz, ami nem tudom hogy micsoda illetve milyen tápértékű de nem hangzik túl jól és nincs olyan élőlény aminek én személy szerint ezt jó szívvel odaadnám.
fehérje 9.2 %
nyerszsír 6.3 %
nyersrost 0.3 %
hamu 1.9 %
kalcium 0.2 %
foszfor 0.15 %
magnézium 0.04 %
klorid 0.21 %
nedvesség 80.0 %
kálium 0.23 %
nátrium 0.1 %
taurin 0.2 %
Kén 0.19 %
1. A Royal nem prémium, ami viszont az az a Real Nature Wilderness, Orijen, Acana, Platinum, stb. A Royal csak a reklámok miatt elterjedt, egyébként túlárazott szemét.
2. Nem ciki az olcsó, de szerintem érdemesebb középkategóriásat vinni, ugyanis nem jó a talán amúgy is beteg állatoknak ilyeneket adni. Semmi tápanyag nincs bennük és puff asztalnál. Prémiumot hanyagolnám az ára miatt, középkategóriásokból ugyanannyiért több kijön.
3. Szerintem a legjobb ár/érték arányú táp a Brit prémium, macskakonzervből pedig a Feringa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!