SOS! Miért nyáladdzik és dugja ki a nyelvét a cicám?
Egy hete voltunk ivartalanitason (nőstény, házi cica nem engedjük ki), azóta maximum folyékony ètelt fogadott el. Száraz táp pedig mindig kiesett a szájából..
Ma reggeltől pedig folyamatosan, nagyon nyáladdzik és a nyelvét is kidugja (nem büdös, átlátszó a nyála).
Azóta nem is evett még.
Szerintetek mi lehet a baja? Állatorvost még nem sikerült elérnem
Fáj a foga vagy ínye, vagy a torka (erre utal az is, hogy nem akar rágni).
Esetleg beevett valamit, ami rossz ízű és/vagy mérgező.
Orvos kell.
Nem tudom, hogy mit égetett ami rossz ízű vagy mérgező .. mindig ugyanazt eszi. Pl whiskas, félix eledel stb.
Az a baj hogy az allatorvost még nem tudtam elérni..
hétfőig lehet komolyabb baja?? :(
Nem kizárt hogy az altatásnál használt cső sértett meg valamit. Én biztos nem vártam volna egy hetet. Műtét után pár óra, max egy fél nap amíg kitisztulnak és visszatérnek a szokásos rutinjukhoz. Ha a második nap sem tudott volna rendesen enni, azonnal vittem volna vissza. Egy ilyen kis-súlyú állatnál az már kritikus időszaknak számít, ha egy teljes hétig nem eszik rendesen.
Ha megsértette a cső a torkát, az ennyi idő alatt be is gyulladhatott kezeletlenül.
Nagyon szerencsétlen helyzet hogy pont hétvége van, szerintem keress a neten olyan állatorvost a megyétekben aki ilyenkor is rendel. Esetleg állatklinikát.
Hétfőig ilyen állapotban nem sok esélye van sajnos.
Nem fertőződött el a seb. Eddig mozgékony volt, próbált enni is. Ilyen folyekony eledelt elfogadott, vizet is ivott
Dorombolt es a játék is érdekelte már
De most reggel óta nem eszik es nyáladdzik stb. Es alszik, pihenget
Igen állítása kosz evett.
Nem tudtok segíteni esetleg hogy tudtatok -e hétvégén melyik állatorvos veszi fel a telefont ? Nem tudok elérni senkit.
Előző automatikus korrekt volt
Azt akartam írni hogy igen “alutasakosat evett”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!