Kinek mennyire vált be a szilikátos macskaalom?
Vettem egy csomósodó almot: Benek Super Corn Cat Natural.
De kiszeretnék próbálni egy szilikátos almot is, mivel azt mondják jó szag elnyelő és sokáig (akár 1 hónapig) az alomtálcába maradhat.
Ez mennyire igaz? Nektek meddig tart ki? Ki milyen fajta szilikátos almot használ?
Nekünk se jött be. A cica se díjazta, mert előtte csomósodója volt, szerintem kemény, szokatlan volt a mancsának. Mindenesetre oda végezte a dolgát, de ugyanúgy kerültek ki kristályok sajnos az almon kívülre, illetve ahogy írták, a pisi összeáll az alján és nagyon hamar rossz szaga lesz.
Kb 2.5 hetet bírt ki nekünk, mert nagyobb testű a cica és sokat WCzik, plusz min 2 csomaggal kellett használni, mert a tálca is nagyobb ugye.
Átváltottunk Cat's Best alomra, na az, megtámogatva néha egy kis szagtalanítóval tökéletes. Rendszeresen tisztítva 6-7 hetet kibír, szereti a cica, WCn lehúzható, az ára is jó.
Még nem próbáltam, angol WC van a lakásban, macskám nincs.
.
Yálaszom a kérdésed "Kinek mennyire vált be" részére vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!