Szeretitek a macskákat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 17:48
21/29 anonim válasza:
Igen! Van 2 és mivel mi már kezdünk a gyerekkorból, most nekünk ők olyan ok mintha ők lennének a gyerekek,(L)
22/29 anonim válasza:
Én nem is irtam,hogy érdekből hizeleg vagy szeret,csak azt irtam,hogy a nagyobbacskák már némelyik vad...,tapasztalat:/ Simogattam kicsit hagyta és minden ok nélkül megkarmolt.. ezért irtam!
23/29 anonim válasza:
GirlyGirl válasza:
kutyás vagyok DE a macskákat is nagyon szeretem. Lehet őket símogatni, dorombolnak és nagyon picik is ( a nagytestű kutyákhoz képest) SZERETEM ŐKET! ahogy akutyákat is. de a kutyákhoz jobban vonzódom
24/29 anonim válasza:
Én is kutyabarát vagyok, viszont MACSKARAJONGÓ!
A kutyám a legjobb fej élőlény széles e világon, de ez a macska, hát ez oly gyönyörű és illatos, oly kényelemszerető, hízelgő és alamuszi kis dög az ő selyemszőrével, óarany színű szemével, puha dorombolásával, hogy valóságos esztétikai élvezet az egész kis állatka, és én rabja vagyok tetőtől talpig. :)
25/29 anonim válasza:
utolsó..,ez a macskádról leirt ódád tetszett!!De tényleg..:)
26/29 anonim válasza:
20:41- Van olyan is, én csak azt mondom, hogy ezt nem lehet általánosítani. Van olyan nagy cica aki megkarmol, de nem mindeggyik, sok nagyon aranyos,meg minden.
27/29 anonim válasza:
Szörnyen imádom őket. Nagyon-nagyon.
29/29 anonim válasza:
Még sosem ettem macskát, így nem tudom, majd megkérdezem a varánuszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!