Éj fekete cicának milyen nevet adnátok?
Ha már Maffia meg Lukrécia, akkor inkább Szaffi.
Amikor a kérdést megláttam nekem is egyből az Éjfél ugrott be.
Amit még nem írtak:
Magic-(medzsik, azt jelenti: varázslat)
Kávé, Pepsi(,/-) Kóla-(főleg, ha pörgős cica)
Vixen-(Egy időutazós filmben egy csaj szuperhősneve, aki állatok erejét volt képes felvenni harc közben. Maga a szó jelentése pedig: boszorkány.)
Shadow-(sedó, jelentése: árnyék)
Mazikeen-(mezikin/méz, a Lucifer sorozatban Lucifer fő démoni segédje/verőembere/kínzómestere/védelmezője)
Írd majd meg légyszi, hogy mi lett végül.
nos nem döntöttem még deezek közul valasztok majd és koszi a sok ötletet nekem nem jutottak voplna ezek eszembe :D
1.lukrécia
2.éjfél
3.luna
4.sakura
Ma már mindenki a névhez írt jelentést én fűzök hozzá valamit. Én írtam az éjfélt.
Elsősorban egy filmben az éjfél nevű macska (igaz ő szürke volt ha jól emlékszem) leheletével a nőnek adott olyan dolgokat amit a macskák tudnak pl. nagyon jó mászás, megértette hogy mit mondanak a macskák, a kutyákra fújt stb. tehát egy olyan "mágikus macska". Ha érdekel a film itt a címe, lehet már láttad is: A macskanő
+1 ok ami miatt én az éjfélt adnám: Szerintem a 4 név közül az éjfél utal legjobban a macskára;Fekete, mint az éj. Ha esetleg beszélgetsz emberekkel és mondod hogy éjfél a neve kb. Minden embernek egy fekete macska jut eszébe.
Én Éjfél párti vagyok remélem majd megírod mi lett a végső neve.
HAJRÁ ÉJFÉL
Juhuuuu
Amúgy képküldésre ha feltöltesz róla egy képet és a linket ide bemásolod úgy megbirnám nézni. Esetleg megpróbálod ezt hogy láthassam a kis ÉJFÉLT😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!