Előfordult már, hogy egy cica a kaparófát használta karomápolásra a bútor helyett?
Igen. Mármint ezt az igent úgy értem, hogy nem kapar semmi olyat, aminek nem örülök.
A bolti kaparófáját egyáltalán nem használta, az asztal lábát kezdte el kaparni. Betekertük jó vastagon.
Igazából amíg kisebb volt, megfigyeltük mit szeret kaparni, és ennek megfelelően alakítottuk ki a kaparófelületeit.
Persze ez időbefektetés, de megtérült.
Nekem sokat kellett szoktatni rá,mert az előző gazdája nem használt neki "jóvan az úgy" alapon,de azóta használja,már mást nem marr..:)
Igaz,én vettem boltban kapható bútorra fújható macskariasztót és az ő cuccait kivéve mindent lefújtam :D
Nekem 2 macskám van és mindkettő használja a kaparófát.
Amikor az első tönkrement 1-2 hónapig nem volt kaparó, ezért hát elkezdtek mást is kaparni. Amint meglett az új kaparó, az egyik nem akarta használni, úgy újra rákellett szoktatnom. Amikor a bútorokat kaparta, akkor rátettem a kaparóra a kis mancsait. Többször is megkellett ezt vele csinálnom, így szokott le a bútorok kaparásáról és kezdte el használni a kaparót.
De hogy szoktattátok rá? Nálunk ott elbukik a dolog, hogy "odatettem a kis mancsait" :D
Meg is ölne, ha bárhova próbálnám tenni bármijét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!