Melyik görög isten nevét adnátok egy macskának?
Szia:) Gondolom te vagy aki előbb feltett egy kérdést hogy ki legyen a vörös fiú cica neve:)
Én vagyok az aki a Borostyán és a Fanta neveket javasolta.
A Görög istenes névben annyi a baj hogy még nekünk is nehéz kimondani nemhogy a cicának megtanulni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak :
Zeusz
Poszeidón
Árész
Apollón
Hádész
21es nos igen remélem nem gond :D.
csak közben görög isten evekben is gondolkodom :9 mert imádom a görög mitológiát. és később jutott eszembe.
Sajnos igen nehezek és hosszuak de nem lenne gond meg a cicák se biztos hogy hallgatnak a nevükre. barinőmé is csak cica pedig van neve. csak ha megkérdeznék mi a cicus neve akkor ne sablonos nevet mondjak mint cirmos, karmos, pötyi és társai érted :D..
#22 Az én macskám is egy fekete rosszcsont, ezért őt is Lucifernek hívják.
Nekem igazából a Zeusz tetszik. Ő a főisten.
Nos a végeleges döntésem pedig a Héphaisztosz lett.
Tudom, hogy hosszú és mire kimondod de annyira megtetszett és még azonosul is benne mint a tűz istene és vörös színű. Nekem valamiért nem jönnek be a rövid és átlagos nevek. Ha már befogadok egy társat jó sokáig akkor legyen jó és különleges a neve. :D. de köszi mindenkinek a tippeket. Lehet más macska gazdiknak is segítettetek dönteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!