Melyik görög isten nevét adnátok egy macskának?
Figyelt kérdés
12 görög isten közül gondoltam egyet egy vörös kandúrnak :).2020. szept. 13. 17:43
11/39 anonim válasza:
Legyen Mars. Névnek is jó, meg jelzőkkel bővítva el is küldheted akárhova, ha rosszalkodik
12/39 A kérdező kommentje:
10-es írtam azt is :D.
2020. szept. 13. 18:01
13/39 A kérdező kommentje:
Héphaisztosz nevét amúgy hogy kell helyesen kiejteni? Rég volt mitológia orám :D..Héfaisztosz vagy rendesen ph-val?
2020. szept. 13. 18:04
15/39 anonim válasza:
Héfaisztosz, de hallottam már pH-s kiejtéssel is :D
16/39 A kérdező kommentje:
14-es köszi szerintem is :D. Héfaisztosz leírva pedig Héphaisztosz :)
Csak nem tudok jelenleg dönteni a Dionüszosz és Héphaisztosz között, mind2 tetszik.
2020. szept. 13. 18:12
17/39 anonim válasza:
Szerintem a Hermész könnyebben megtanulná a macska. Szerintem az Odin is jól hangzik, bár ő nem görög.
18/39 A kérdező kommentje:
Hermész is lehet, bár nem biztos hogy hallgat majd a nevére XD
2020. szept. 13. 18:21
19/39 anonim válasza:
Az enyém Lucifer és hallgat rá, macska függő is, hogy mit tud/akar megtanulni. :D
Arthemis (Ártemisz) , Ares (Árész) , Helios (Héliosz) is lehet :D
Bastet (Básztet) a macska istennő, de szerintem hím névnek is jól hangzik :D
20/39 anonim válasza:
Az enyém is Lucifer :D
Pedig azt hittem kreatív vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!