Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy beteg rákos cicát,humánosa...

Egy beteg rákos cicát,humánosabb elaltatni,vagy inkább megműteni jobb?

Figyelt kérdés
A férjem azt mondta,hogy ő inkább elaltatná mint a fájdalmas műtétnek kitenni és ezzel fájdalmat okozni neki.
2020. szept. 13. 03:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
ez mindössze pár 10 ezer ftos tétel egy macska esetében, semmiképp sem kell rá 100 ezreket költeni
2020. szept. 13. 15:04
 12/28 anonim ***** válasza:
30%

Altatni olcsobb, mütetni (főleg, ha van esély ténylegesen) humánusabb.

Férjednek meg üzenem kedvesen, ezt a "jaj fáj neki inkább legyen döglött" dolgot ne felejtse el akkor sem, amikor ő veri be a ujját a szekrény sarkába, hogy akkor öngyilkolhata is meg magát, hiszen fájni rosszabb, mint hullának lenni, nem?

2020. szept. 13. 16:10
 13/28 A kérdező kommentje:
Megműtötték a cicámat de sajnos nem bírta ki a műtétet! Sosem sajnáltam rá a pénzt. Egyszer a húgyvezetéke miatt kellett kezelésekre járnia ami akkor 50 ezer forintomba került azt sem sajnáltam! Mennyi rossz indulatú ember van itt,akik az sem tudják mi a helyzet de vádaskodnak! Sajnos az előző állatorvos félre diagnosztizálta és ez miatt késő kerül normális orvos kezébe!
2020. szept. 13. 17:09
 14/28 anonim ***** válasza:
69%

3/4-es vagyok:

Nem értem miért kellett lepontozni, szerintem normális választ adtam.

2020. szept. 13. 17:14
 15/28 anonim ***** válasza:
73%

Tehát egy nap alatt döntés született, és asap vasárnap a műtét is megvolt, amit sajnos nem élt túl. Elhittem.

A rosszindulatom elmúlt.

2020. szept. 13. 18:07
 16/28 anonim ***** válasza:
63%

Ma hajnalban még nem tudtad mit csinálj vele délután meg már megműtötték...

Az ugye tudod, hogy legalább 1 napot koplalni kell műtét előtt, hogy üres legyen a gyomra? Plusz ilyen gyorsan nem adnak időpontot.

Nem tudom miért kell hazudozni ilyeneket.

2020. szept. 13. 18:36
 17/28 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk a műtőasztalon volt már a cicus, amikor kiderült, hogy a helyzet súlyosabb, mint hittük. Akkor kérdezték, hogy felébresszék-e a műtétből. Az orvos állítása szerint élete végéig fájdalmai lettek volna. Lehet, hogy itt is ez volt a helyzet.
2020. szept. 13. 18:48
 18/28 A kérdező kommentje:
Akár hiszed akár nem,akkor nemsokára megműtötték! Annyit csinált az orvos a műtét előtt,hogy felmelegítette mert alacsony volt a hőmérséklete! De rohadtul nem érdekel,hogy ki mit hisz! Te így ismeretlenül biztosan tudod,hogy mi történt,mert nagyon távolba látó vagy! Ha gyors beavatkozásra van szükség akkor nem koplaltnak senkit,hanem egyből műtét van!
2020. szept. 13. 18:53
 19/28 A kérdező kommentje:
17/18 végre egy normális hozzá szólás köszönöm neked!
2020. szept. 13. 18:56
 20/28 anonim ***** válasza:
49%
Nincs akkora jelentősége a koplaltatásnak műtét előtt. Szinte biztos, hogy nem ebből lett a baj, feleslegesen nem kell kelteni a lelkifurdalást a kérdezőben.
2020. szept. 13. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!