Egy beteg rákos cicát,humánosabb elaltatni,vagy inkább
megműteni jobb?
ez mindössze pár 10 ezer ftos tétel egy macska esetében, semmiképp sem kell rá 100 ezreket költeni
2020. szept. 13. 15:04
Altatni olcsobb, mütetni (főleg, ha van esély ténylegesen) humánusabb.
Férjednek meg üzenem kedvesen, ezt a "jaj fáj neki inkább legyen döglött" dolgot ne felejtse el akkor sem, amikor ő veri be a ujját a szekrény sarkába, hogy akkor öngyilkolhata is meg magát, hiszen fájni rosszabb, mint hullának lenni, nem?
2020. szept. 13. 16:10
13/28 A kérdező kommentje:
Megműtötték a cicámat de sajnos nem bírta ki a műtétet! Sosem sajnáltam rá a pénzt. Egyszer a húgyvezetéke miatt kellett kezelésekre járnia ami akkor 50 ezer forintomba került azt sem sajnáltam! Mennyi rossz indulatú ember van itt,akik az sem tudják mi a helyzet de vádaskodnak! Sajnos az előző állatorvos félre diagnosztizálta és ez miatt késő kerül normális orvos kezébe!
3/4-es vagyok:
Nem értem miért kellett lepontozni, szerintem normális választ adtam.
2020. szept. 13. 17:14
Tehát egy nap alatt döntés született, és asap vasárnap a műtét is megvolt, amit sajnos nem élt túl. Elhittem.
A rosszindulatom elmúlt.
2020. szept. 13. 18:07
Ma hajnalban még nem tudtad mit csinálj vele délután meg már megműtötték...
Az ugye tudod, hogy legalább 1 napot koplalni kell műtét előtt, hogy üres legyen a gyomra? Plusz ilyen gyorsan nem adnak időpontot.
Nem tudom miért kell hazudozni ilyeneket.
2020. szept. 13. 18:36
Nálunk a műtőasztalon volt már a cicus, amikor kiderült, hogy a helyzet súlyosabb, mint hittük. Akkor kérdezték, hogy felébresszék-e a műtétből. Az orvos állítása szerint élete végéig fájdalmai lettek volna. Lehet, hogy itt is ez volt a helyzet.
2020. szept. 13. 18:48
18/28 A kérdező kommentje:
Akár hiszed akár nem,akkor nemsokára megműtötték! Annyit csinált az orvos a műtét előtt,hogy felmelegítette mert alacsony volt a hőmérséklete! De rohadtul nem érdekel,hogy ki mit hisz! Te így ismeretlenül biztosan tudod,hogy mi történt,mert nagyon távolba látó vagy! Ha gyors beavatkozásra van szükség akkor nem koplaltnak senkit,hanem egyből műtét van!
19/28 A kérdező kommentje:
17/18 végre egy normális hozzá szólás köszönöm neked!
Nincs akkora jelentősége a koplaltatásnak műtét előtt. Szinte biztos, hogy nem ebből lett a baj, feleslegesen nem kell kelteni a lelkifurdalást a kérdezőben.
2020. szept. 13. 20:41
Kapcsolódó kérdések: