Mi a baja a cicámnak? El fog pusztulni? (képlent)
Figyelt kérdés
Sajnos nincs állatorvos a közelünkben és már 1-2 hete a cicám sántít és ilyen az arca. :'( a testvérét 3 napja elütötte egy kocsi tehát énis nagyon boldog vagyok. :'( ráadásul még ő is beteg. nem tudnátok valami gyógyszert ami meggyógyíthatja? vagy valamit házilag? ... vagy nincs már értelme?? :( :( :( :( :( pedig nem vagyok rossz gazdi. de velem mindig ez történik de miért? (falusi vagyok)
segítsen valaki kéreeeem!! :'(
2010. aug. 6. 14:19
21/31 anonim válasza:
Állatorvoshoz kell vinni, szörnyen néz ki! Ha nincs a közelben, akkor messzebbre...
22/31 anonim válasza:
segíthetünk, de akkor írd meg hogy merre fele laksz, mert mondjuk ha győri vagy nem nagyon kéne írnom szegedi állatorvost, mert azzal ugyan ott vagy.
23/31 anonim válasza:
ha már arra képes voltál, hogy ennyire elhanyagold szerencsétlen cicust, akkor legalább írj már vissza légyszives!!
24/31 anonim válasza:
25/31 anonim válasza:
26/31 anonim válasza:
szegeden énis tudok jó állatorvost,de még arra sem vagy képes válaszolj...!remélem te is rühes leszel!
27/31 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérek azért hogy nem írtam vissza csak nem volt időm visszajönni még a kérdés után mert anyukám munkatársának egyik rokona állatokkal foglalkozik és ott voltam és szerencsére minden rendben van már. aki nem szidott le annak köszönöm a válaszát. a többieket pedig megértem. de 12 évesen egy gyerek nem nagyon tud intézkedni, anyukám meg nem szereti a macskákat és nem érdekli hogy mi van vele. sajnos. most biztosan azzal lesztek hogy jah persze 12 meg ilyenek. de ezvan. én szeretem a cicám de állatorvosra hogy házhoz jöjjön nincs pénzem. :( anyukám meg mindig azt mondja hogy ő nem foglalkozik ilyenekkel. de lényeg az hogy jobban lesz a cica. (azt még elfelejtettem mondani hogy bagzás óta ilyen. amelyik macska mindig hozzájárt annak pedig semmi baja nem volt.) ja és az 1-2 hetet úgy értem hogy akkor még nem volt ennyire súlyos. csak hullt a szőr a fején. úgy kb 5 napja lett ilyen.
2010. aug. 6. 15:16
28/31 anonim válasza:
és ezt csak így 5 nap után tudtad megmutatni anyád munkatársának?
29/31 anonim válasza:
Szia!Mindenféle képpen vidd el!Nagyon szép cica amúgy!De valami gyógyszert ad rá vagy egy injekciót,de nyugi!Semmi baja nem lesz!Amúgy hogy van?Mennyit eszik?Az állatorvos is ezt fogja kérdezni,de ezen szerintem ne spóroljon senki,hogy most pl. 10-20 km-el egy kicsit messzebb van az állatorvos,olyanok mint az emberek,nekik is fáj!!!
30/31 anonim válasza:
Szemmel láthatólag gombás és rühatkás szegény, gondolom tele van bolhával is. remélem tényleg jobban lesz...
Házilag kamillával mosogatnám, tetrán krémmel kenegetném, frontline - t tennék rá... A fülrühre is van csepp, de az már tényleg inkább állatorvos szakterülete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!