Mi a baja a cicámnak? El fog pusztulni? (képlent)
Sajnos nincs állatorvos a közelünkben és már 1-2 hete a cicám sántít és ilyen az arca. :'( a testvérét 3 napja elütötte egy kocsi tehát énis nagyon boldog vagyok. :'( ráadásul még ő is beteg. nem tudnátok valami gyógyszert ami meggyógyíthatja? vagy valamit házilag? ... vagy nincs már értelme?? :( :( :( :( :( pedig nem vagyok rossz gazdi. de velem mindig ez történik de miért? (falusi vagyok)
segítsen valaki kéreeeem!! :'(
Sürgősen vidd állatorvoshoz. Ha szereted a cicád akkor mit számít a távolság. Szerintem valahol van a környéketeken állatorvos. Mert szinte mindenhol van. Es minden körzetnek kell, hogy legyen állatorvosa. A cicád szeme erősen váladékozik, mosd le egy kis Kamillás teával. Szerintem amúgy meg rühes mert a fülén nincsen szőr.
VIDD ÁLLATORVOSHOZ, AMILYEN GYORSAN CSAK LEHET!!!
édes istenem. szerencsétlen macska.
mond meg nagyon gyorsan merre fele laksz, és mindenki tud szolgálni címmel neked. de... na mindegy, nem indulatoskodom...
ha nem bíros kifizetni akkor add oda valakinek, mert akkor nem lehetsz jó gazdi. ennek a macskának fájdalmai vannak ember. mintha neked minden nap törött lábbal kéne ugrálnod, és olyan égető és viszkető érzésed lenne a fülednél hogy azt érzed hogy legszivesebben vágnák le.
a macska is érez.
ha nem bírod eltartani írj e-mailt, befogadom szivesen.
amugy te nem vagy rossz gazdi, te szörnyű gazdi vagy.
Szegény macska!!! Én is falusi vagyok, de még ilyet nem láttam, már bánom, hogy megnéztem a képeket! Nekem is van kutyám, macskám, és a szomszéd városba járunk állatorvoshoz, v ő jön ki. A telefonkönyvben biztos, hogy benne vannak a környéken lakó állatorvosok, ha nem tudod elvinni, ki is jön. Vagy mond meg hol laksz, és segítünk keresni, mint írták a többiek is. Vagy nem akarsz érte fizetni, v mi a gond? Langyos kammilával áttörölheted, de az nem csodaszer.
És a kérdésedre a válasz: Igen, szerintem el fog pusztulni, ha nem kap megfelelő kezelést.
(bocsi a stílusért, de azok a képek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!