Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a baja a cicámnak? El fog...

Mi a baja a cicámnak? El fog pusztulni? (képlent)

Figyelt kérdés

Sajnos nincs állatorvos a közelünkben és már 1-2 hete a cicám sántít és ilyen az arca. :'( a testvérét 3 napja elütötte egy kocsi tehát énis nagyon boldog vagyok. :'( ráadásul még ő is beteg. nem tudnátok valami gyógyszert ami meggyógyíthatja? vagy valamit házilag? ... vagy nincs már értelme?? :( :( :( :( :( pedig nem vagyok rossz gazdi. de velem mindig ez történik de miért? (falusi vagyok)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

segítsen valaki kéreeeem!! :'(

2010. aug. 6. 14:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Sürgősen vidd állatorvoshoz. Ha szereted a cicád akkor mit számít a távolság. Szerintem valahol van a környéketeken állatorvos. Mert szinte mindenhol van. Es minden körzetnek kell, hogy legyen állatorvosa. A cicád szeme erősen váladékozik, mosd le egy kis Kamillás teával. Szerintem amúgy meg rühes mert a fülén nincsen szőr.

VIDD ÁLLATORVOSHOZ, AMILYEN GYORSAN CSAK LEHET!!!

2010. aug. 6. 14:33
 12/31 anonim válasza:
61%
remélem azért nem irsz,mert elszégyellted magad!
2010. aug. 6. 14:37
 13/31 anonim válasza:
Otodectes cynotis. magyarul fülrühesség. állatorvos.
2010. aug. 6. 14:37
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

édes istenem. szerencsétlen macska.

mond meg nagyon gyorsan merre fele laksz, és mindenki tud szolgálni címmel neked. de... na mindegy, nem indulatoskodom...

2010. aug. 6. 14:39
 15/31 anonim válasza:
2010. aug. 6. 14:40
 16/31 anonim ***** válasza:
ez szörnyű..szegény cicus..csak azt tudom mondani, amiet már előttem is írtak!
2010. aug. 6. 14:42
 17/31 Kaileena2 ***** válasza:
Sürgősen kamillateával töröld ki minden nap a szemét a sebeit pedig betadinnat fertőtlenítsd le.(a baraun braunol is jó)Sebbenzint nyílt sebre ne használj.Iszik a cica?Ha igen akkor forralj fel tejet cukrozd meg majd hidegre hüsd le.Azért eszt mer ha beteg a macskád akkor általában nem iszik és ha igen akkor még válogat is.Ha nem iszik akkor fecskendővel itasd mint a kiscicát.Tű nélkül persze.A telefonkönyvbe néz állatorvos számokat hátha valaki házhoz tud jönni.Tehát csináld amit írtam és érdeklődj telefonon.Jobbulást a cicának.:)
2010. aug. 6. 14:43
 18/31 anonim ***** válasza:
1-2 hét alatt még gyalog, pestre is felértél volna az ország bármely pontjáról! Ne magad sajnaltasd már itt! Ha meg a pénzt sajnálod az orvosra, utazásra, akkor azt írd.
2010. aug. 6. 14:44
 19/31 anonim ***** válasza:

ha nem bíros kifizetni akkor add oda valakinek, mert akkor nem lehetsz jó gazdi. ennek a macskának fájdalmai vannak ember. mintha neked minden nap törött lábbal kéne ugrálnod, és olyan égető és viszkető érzésed lenne a fülednél hogy azt érzed hogy legszivesebben vágnák le.

a macska is érez.

ha nem bírod eltartani írj e-mailt, befogadom szivesen.

amugy te nem vagy rossz gazdi, te szörnyű gazdi vagy.

2010. aug. 6. 14:49
 20/31 anonim ***** válasza:

Szegény macska!!! Én is falusi vagyok, de még ilyet nem láttam, már bánom, hogy megnéztem a képeket! Nekem is van kutyám, macskám, és a szomszéd városba járunk állatorvoshoz, v ő jön ki. A telefonkönyvben biztos, hogy benne vannak a környéken lakó állatorvosok, ha nem tudod elvinni, ki is jön. Vagy mond meg hol laksz, és segítünk keresni, mint írták a többiek is. Vagy nem akarsz érte fizetni, v mi a gond? Langyos kammilával áttörölheted, de az nem csodaszer.

És a kérdésedre a válasz: Igen, szerintem el fog pusztulni, ha nem kap megfelelő kezelést.

(bocsi a stílusért, de azok a képek...)

2010. aug. 6. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!