Fogzik a cica, nagyon fáj neki, alig akar enni. Hogy enyhítsem a fájdalmát?
Sziasztok. Sok cicánk volt már, de egyiket se viselte meg eddig a fogzás ennyire.
Állatorvos szabadságon, vidéken lakunk. Van, amivel tudnám enyhíteni a fájdalmait? Aludni nem bír rendesen, nagyon ki van a fájdalomtól. Nagyon szívszaggató hallgatnom a fájdalmait és látnom, hogy bukik le a feje a fáradtságtól, de fáj az egész arca ha csak ráfekszik egy kicsit. Lehet kicsit túl is spilázza, de nagyon rossz így látni. Nincs, amivel tudnám enyhíteni a panaszait valami barátságos módon?
Ügyelek arra, hogy ki ne száradjon, és átvészelje a fogzást, de nagyon rossz szenvedni látni.
Már maga a válaszod, hogy ezt felhozod, amikor még mindig simán a kérdésre keresem a választ, az provokatív.
Már azzal sérted az embert, hogy felhozod, amikor örültem, hogy le is tisztult a szekció.
Megint szítod a tüzet ugyanúgy.
Akinek meg nem inge, nem veszi magára de még mindig nem a kérdésre van válaszolva.
Nekem megoldódott a problémám már, de annak kéne a segítség aki ugyanebben a cipőben lesz.
Nem az okoskodás, hanem kézzelfogható dolog, hogy ha nincs ügyelet, mert képzeld nem volt, nem BP meg Debrecen ez, meg hasonlók, akkor legyen mivel segíteni az állaton HA VAN ILYEN.
Mert azt megsúgom, hogy a doki is mondta, hogy ezt a cicát szállitani se szállíthattam volna, mert stresszelős, csoda, hogy kibírta az utat úgy, hogy nem kattant a fájdalomba.
Nem, nem vihettem volna el, mert lelkileg annyira ki volt a fájdalomtól, hogy macerás volt elvinnem.
Ha meg nem jön ki az állatorvos, b@szhatom.
Ő mondta hívjam bátran, bármi baj van, de már jobban lesz a gyógyszerével meg óvatosan pépessel.
Úgy hogy ne okoskodás, annak aki ilyen megoldást keres, annak hagyjatok itt normális választ.
Nagyon megköszönném végre.
Akkor még egyszer mondom hogy helyes válaszokat kaptál, ebben az orvos is megerősített. A helyes válasz az hogy nincs otthoni csodaszer, orvoshoz kell juttatni.
Arról viszont még semmit nem írtál hogy végül mi volt a baj. Tényleg érdekelne. Valóban ennyire meg tudja viselni bizonyos macskákat a fogzás, vagy más probléma volt?
Végre...
Az volt, hogy nagyon hegyesen jön a foga és felsértette az ínyét, ezért fáj neki. De mondta a doki, hogy hát a cica kényes, nagyobb a hangja ennek mint a komolysága, ne ijedjek meg. Mivel kicsike meg is kell tanulnia használni, átfogja vészelni főleg így már. A cicának az érzékenységével van itt a baj, hogy kistresszeli magát rajta teljesen.
Mióta megkapta a gyógyszerét, azóta látom, hogy igaza van a dokinak, hogy produkálja magát, és akkor eszik, amikor azt hiszi nem látom.
Szerinte pár nap és ugyanolyan lesz, mint eddig volt, elfogja felejteni, de azt ki kell várni amíg ki is jön a foga és magától majd lekoptatja.
Csak igen engem az érdekelt volna, hogy amíg az orvosi vizit megtörténik, érdemes-e esetleg vizesrúházni az arcát vagy bármi, mi segíthet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!