Honnan szerezhetek heterokrómiás macskát (olyat, ami fehér, a jobb szeme zöld, a bal pedig kék)?
4-es színtű vagyok, közel az 5-höz, túl hamar meglenne az utolsó szint, ha nem pontozna le, tök gagyi lenne az egész :/
Amúgy lepontozhat nyugodtan, ha neki jólesik, én attól nem kapok fizetés levonást vagy valamit, amitől hanyatvágódhatnék :D
Amúgy ez mindenkinek evidens volt, hogy nem fogjuk arrébb tolni az állatot, mert nem úgy néz ki, ahogy szeretnénk, de neki egyedül nem szerepel a moráljában pont ez, nem hogy a tudatában.
Mellesleg ciki story, de nekem is csak azért anonim, mert anno, amikor regisztráltam, a GYIK nem jelezte, hogy mennyi karakter lehet a nevem (azt nem tudom most jelzi-e már) és bugyután néz ki így a nevem, csak azért nem vállalom.
De neki mi is a mentsége?
Amúgy bírom amikor az okos hülyéskedik, de azt nem, amikor a hülye okoskodik.
Mindenki hülye csak ő helikopter szituáció 🚁🚁🚁
Brrrrrr🚁🚁🚁
Amúgy ha már itt tartunk hol találtatok heterokrómiás cicát? Van cicám, de attól érdekel.
Nekem is van ilyen.
Egy hófehér vemhes, elütött cica kicsinye, akit megmentettem az útszélről. Neki mindkét szeme kék, 4 kicsinye lett, két szintén kék szemű, őket örökbe fogadták, egy zöldszemű, őt is örökbe fogadták és egy zöld-kék szempáros maradt velünk és az anyukája is velünk van. Ja, a két kék szeműben voltak kis cirmosas foltocskák, a zöldszemű hófehér volt és a felemás szeműnek az egyik füle meg az egyik mancsa fekete.
Mindegyik kisállat ugyan úgy szeret, ennek ellenére ne vessük meg azt aki fajtiszta állatot szeretne, kutyáknál pl nagy különbség van a mentális képességeikben. (Legjobb barátom husky tenyésztő, láttam pár példát)
A legjobb opció a fajtamentés, keresgélés után szerintem találhatsz olyan cicát aki mentett de a szemei is ilyenek. De persze ne vesd el hogy beleszeretsz egy másmilyenbe :) Úgy is a sajátodat fogod a legszebbnek látni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!