Az egyik macskánk mikor meglát (csak engem) elkezd nyávogni és közben rám néz de ha odamennék hozzá rögtön elszalad. Ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 10:24
1/10 anonim válasza:
Tudtodon kívül megijesztetted, és most nem tudja, hányadán áll veled? Szerintem legyél türelmes, majd rájön újra, hogy nem vagy ellenség! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Jó mert már vagy fél éve csinálja Xd.
Nem tudom mivel árthattam neki.
Köszi a választ.
2020. szept. 7. 10:33
3/10 anonim válasza:
Ne menj oda. Guggolj le, és ne nézz rá! Ha véletlenül a szemébe nézel, csukd be a szemed, és nézz el. Várd, amíg ő közeledik - csalogasd valami finom falattal.
Ez a viselkedés szimpi a macskáknak.
4/10 anonim válasza:
Szerintem mutatni akar valamit.
5/10 anonim válasza:
Az enyém is akkor csinál ilyet, ha el akar hívni valahova, pl bogarat lát (bár akkor torkaszakadtából nyávog), vagy vizet kér, vagy az alom állapotával nincs megelégedve.
6/10 anonim válasza:
Várom a leszavazók érveit...
Ja meg persze akkor is szokta csinálni balfaszkáim, amikor játszani szeretne.
7/10 anonim válasza:
Basszus, mondani akar valamit.
Menj utána,hogy hova vezet.
8/10 anonim válasza:
Látom azokat a válaszokat leszavazzátok, amelyek szerint a macskák képesek jelezni, ha valamit akarnak, gondolom ezek az emberek magukból indulnak ki, illetve a saját korlátozott értelmi képességeiket veszik alapul. :D
9/10 anonim válasza:
Az enyém éhes ilyenkor. És a kamrába szalad, ahol a konzerveit tartjuk. :)))
10/10 anonim válasza:
Lehet túl intenzíven közeledsz. Lassan menj, én guggolva, lehajolva megyek oda a félős ciccemhez, hogy ne tornyosuljak felé, karomat magam elé nyújtva, hogy megszaglászhassa. Ha megszimatolt, akkor megnyugszik, hogy tényleg én vagyok :D (pedig állítólag jó a látásuk....) Vagy csak guggolj le tőle 1-1.5 méterre és hagyd, hogy ő menjen oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!