Mennyi idős lehet ez a cica?
2020. szept. 5. 15:15
12/19 anonim válasza:
Szerintem még idősebb.
Kisfiú?
13/19 anonim válasza:
Nézz bele a szájába.
Nincs helyenként dupla foga?
Mert akkor fogvaltas közepén van, jobban be lehet lőni a korát.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! 😊
Sajnos nem nálunk otthon van, van egy kis fahazikónk kerttel a város szélén, itt jelent meg egyik este nagy éhesen. Nagyon sok "felesleges" állatot raknak ki ezen a környéken.🥺🥺 De tervezzük feltenni Facebookra, hátha lesz egy szerető gazdija.
Itt is jól érzi magát, nagyon kis bújós, hozunk neki mindennap enni, inni, de sajnos nem lehetünk vele 0-24, haza meg nem vihetem. (tömbház)
És igen, kisfiú 🙃
2020. szept. 5. 16:07
17/19 anonim válasza:
3-4 hónapos lehet, attól is függ hogyan táplálták, mert befolyásolja a növekedésüket ilyen korban. Ezért nem lehet pontosabban megsaccolni. De egészségesnek tűnik.
18/19 anonim válasza:
#14:
Ha így áll a helyzet, akkor mielőbb próbáljatok neki egy jószívű gazdit találni.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mennyire érdekel bárkit is, de szerető gazdira talált a cicus.🥰
2020. szept. 12. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!