Tettetek a macskatokra nyakörvet?
Benti kölyök macska. Próbáltam már párszor, de nem viselte el, igy vagy levettem vagy lehúzta magától.
Viszont sok helyen láttam, hogy van a macskanak... Szükséges szerinted vagy nem?
Miért lenne szükséges? Sétáltatod? Ha igen, akkor csak akkor tennék rá hámot. Állandóan felesleges bárminek is rajta lennie.
Szerintem érthető, hogy kényelmesebb neki, ha semmi sincs rajta. Biztosan nem tennék rá és főleg nem erőltetném.
az egyiken van, de csak bolhairtó. ő valamiért érzékenyebb a bolhákra, és ha nem teszek rá, hamarosan foltokban hullik a szőre. így viszont nem. persze el szokta hagyni (vagy leoperálja magának)
akkor kap újat.
Benti macskánál semmi szükség rá.
Sőt, a legtöbb utálja, minek kínozni. És az is zavaró mikor simogatja az ember és megakad a keze a nyakörvben, meg a nyakánál megtöri a bundáját, vakarózik, satöbbi. Felesleges.
Kinti esetében az a célja hogy rárak az ember egy telefonszámot, ha baj van, tudják kié. De bentire soha nem raknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!