Mit kell tenni ha a macska patkánymérges egeret fog?
Mindig rettegek, mi van ha egy mérgezett egeret összeszed valahogyan az udvarban. Már ha megfogja az megmérgezi vagy meg is kell ennie? Mi van ha csak egy kicsit eszik belőle?
minimum 1 órára van a leközelebbi állatorvos ezért elég félelmetes érzés ha pedig azt nézzük nincs kocsim és úgy kell valakinek jönnie értem akkor 2 óra az út
Ez nem igaz 8as.
Én macskám mérgezett egeret evett. O az idegmerges.
Hatott rá nagyon.
Az sem igaz, hogy csak a vadászat kedvéért fogja.
A legjobb falatokat kapja, az egeret megis megeszi.
3-as vagyok!
A 11-es írta a K-vitamint, amitől a cica meggyógyult. Az általam írt házi-gyógymód, hogy tejet itassunk velük, köztudott, hogy a tejben jelentős mennyiségű K-vitamin van.
Erről ennyit!
16-os:
Van persze K vitamin a tejben, de jelentéktelen mennyiségű egy kifejezetten K vitamin készítményhez képest. Nem tudsz annyi tejet megitati egy macskával amennyi egy ilyen K-vitamin kivonatban van. Vagy ha sikerül akkor abba pusztul bele a macska, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a macskák számára a tej nem túl egészséges, módjával szabad csak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!