Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskámat etette egyik...

A macskámat etette egyik szomszéd.Úgy oda szokott hogy már napokig nem is jön haza.Ha mégis,eszik és megy vissza. Ott is van 2 cica. Kértem riogassák el de nem teszik meg.Szeretném ha itthon lenne.Mit tegyek hogy vissza szokjon hozzám?

Figyelt kérdés

2020. aug. 31. 09:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

9 Én a házi állatokról írtam és felhoztam példának a kutyát ÉS a macskát mert mindkettőre (és más állatokra is) UGYANAZ A TÖRVÉNY VONATKOZIK.

Hátha így nagybetűkkel átjut az info a vastag koponyádon.

2020. aug. 31. 18:25
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem jut át, már párszor megállapítottuk, hogy ez valami rusnya troll és itt tudja arctalanul és névtelenül kiélni magát. :D
2020. aug. 31. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
12 Ez szomorú. Remélem tényleg csak trollkodik és nem komolyan ennyire buta.
2020. aug. 31. 18:52
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
13! Sajnos de, ennyire buta. Sokszor odaböfög valami "okosságot" és lövése sincs semmiről, de azért csak nyomatja. Már szerintem mindenki ismeri itt, gondolom a sokadik jelentés után majd megszüntetik a kötekedős profilját.
2020. aug. 31. 20:18
 15/22 anonim ***** válasza:
6%
5-ösnek van igaza. Egy lakásban bezárva tartani egy állatot a ti igényetek kielégítésére egyszerűen embertelen. Tőrvény?? 150 évvel ezelőtt ara is volt törvény, hogy rabszolgákat lehettet árusítani... Attól még embertelen dolog volt, hogy le volt írva. És még ti vagytok a nagy állatvédők meg a tiszteletbeli polgárok. Vicc kategória.
2020. szept. 1. 03:45
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Jha és 2 profilja is van és szeret magával beszélgetni, de amit mások írnak, azt nem fogja fel. :D
2020. szept. 1. 08:30
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

15! Akkor kinyitom a kapumat és kiengedem a 2 kaukázusimat is sétálgatni, elvégre falkaállatok, majd összeverődnek a szomszédok kutyáival. Te lennél az első, aki vonyítva menekülne ha szembe menne vele egy kutyafalka. Vagy átengedem szarni a kertedbe őket, elvégre ha a macska átmehet, akkor a kutya is. Semmi különbség.

Plusz engedjük a lovakat is szabadon kóricálni, őket is felesleges egy zárt legelőn tartani.

Én inkább a hozzád hasonlókat zárnám el, mert veszélyesen retardált vagy, ennyi aggyal semmi keresnivalód a társadalomban.

2020. szept. 1. 08:33
 18/22 horvathviki0305 ***** válasza:
100%
Nekem van egy (amúgy összesen 3) macskám. Amelyikről szó van, ő úgy költözött ide miután meghalt egy néni az utcában. De a cica eredetileg a mamámé volt aki szintén az utcánkban lakik. Próbáltuk mi is elzavarni, de miután a másik kettő is kinti-benti cica, ő is betársult hozzájuk. Most 3an elválaszthatatlanok. Sajnos a macska elég öntörvényű állat. Lehet hogy a szomszédaid is megpróbálták elhajtani de nem ment nekik. Próbáld meg, hogy mindig van kint akár konzerv akár valami finom kaja neki, hogy ha hazatéved akkor legyen előtte.
2020. szept. 1. 09:03
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók, köszönöm a segítségeteket. A finom falatokat kipróbáltam már, bár eddig is csak azokat kapta, eredmény: játékkor szuszogott, félek hizik ami veszélyes egy ivartalanitott állatnál. Most egész nap bent van, itt is wc zik, aminek sem ő sem mi nem orülünk. Engedi már szeretgetni magát és azt is hagyja, mint ezelőtt, hogy férjem ölében Tv znek. Talán sikerül vissza edesgetni és nem él vissza vele! Ismeritek ezt, olyanok akár a gyerekek.

Mégegyszer köszönöm, megerősítettek, és volt ki mulattatott. Jó volt.

Hasznos tanácsoknak bármikor örülök.

2020. szept. 1. 10:19
 20/22 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is kinti volt a talált nőstényem. Volt hiszti egy pár napig amikor nem mehetett ki.

A gyengébbek kedvéért: sok a kutya meg az autó, plusz előszeretettel raknak ki patkánymérget, szóval úgy gondoltam, hogy felelős állattartóként nem engedem ki a macskámat, hogy ne csak 2 évig éljen "szabadon".

Szóval: van bent neki mászóka, kaparófa, játékok stb, és fél év után már ki sem vágyott a szabadba. Ha nyitom az erkélyajtót, akkor inkább felugrik a kanapéra. Tavaly találtam mellé egy 4 hetes körüli kiscicát is, annak sincs (szerencsére) ingerenciája kimenni. Ha biztosítasz neki ingergazdag környezetet a házban, akkor nem vágyik ki. Esetleg próbáld meg, hátha. Aztán persze vannak olyan elvetemült macsekok, akiket semmivel nem lehet bent tartani.

2020. szept. 1. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!