A macskámat etette egyik szomszéd.Úgy oda szokott hogy már napokig nem is jön haza.Ha mégis,eszik és megy vissza. Ott is van 2 cica. Kértem riogassák el de nem teszik meg.Szeretném ha itthon lenne.Mit tegyek hogy vissza szokjon hozzám?
9 Én a házi állatokról írtam és felhoztam példának a kutyát ÉS a macskát mert mindkettőre (és más állatokra is) UGYANAZ A TÖRVÉNY VONATKOZIK.
Hátha így nagybetűkkel átjut az info a vastag koponyádon.
15! Akkor kinyitom a kapumat és kiengedem a 2 kaukázusimat is sétálgatni, elvégre falkaállatok, majd összeverődnek a szomszédok kutyáival. Te lennél az első, aki vonyítva menekülne ha szembe menne vele egy kutyafalka. Vagy átengedem szarni a kertedbe őket, elvégre ha a macska átmehet, akkor a kutya is. Semmi különbség.
Plusz engedjük a lovakat is szabadon kóricálni, őket is felesleges egy zárt legelőn tartani.
Én inkább a hozzád hasonlókat zárnám el, mert veszélyesen retardált vagy, ennyi aggyal semmi keresnivalód a társadalomban.
Kedves válaszolók, köszönöm a segítségeteket. A finom falatokat kipróbáltam már, bár eddig is csak azokat kapta, eredmény: játékkor szuszogott, félek hizik ami veszélyes egy ivartalanitott állatnál. Most egész nap bent van, itt is wc zik, aminek sem ő sem mi nem orülünk. Engedi már szeretgetni magát és azt is hagyja, mint ezelőtt, hogy férjem ölében Tv znek. Talán sikerül vissza edesgetni és nem él vissza vele! Ismeritek ezt, olyanok akár a gyerekek.
Mégegyszer köszönöm, megerősítettek, és volt ki mulattatott. Jó volt.
Hasznos tanácsoknak bármikor örülök.
Nekem is kinti volt a talált nőstényem. Volt hiszti egy pár napig amikor nem mehetett ki.
A gyengébbek kedvéért: sok a kutya meg az autó, plusz előszeretettel raknak ki patkánymérget, szóval úgy gondoltam, hogy felelős állattartóként nem engedem ki a macskámat, hogy ne csak 2 évig éljen "szabadon".
Szóval: van bent neki mászóka, kaparófa, játékok stb, és fél év után már ki sem vágyott a szabadba. Ha nyitom az erkélyajtót, akkor inkább felugrik a kanapéra. Tavaly találtam mellé egy 4 hetes körüli kiscicát is, annak sincs (szerencsére) ingerenciája kimenni. Ha biztosítasz neki ingergazdag környezetet a házban, akkor nem vágyik ki. Esetleg próbáld meg, hátha. Aztán persze vannak olyan elvetemült macsekok, akiket semmivel nem lehet bent tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!