Melyik a legjobb ár-érték arányú macskatáp manapság?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hamarosan örökbefogadunk egy cicát, a kérdésem pedig az volna melyik cicatáp lenne a legjobb neki. Sokat olvastam, de dönteni nem tudok róla, hátha itt van egy tapasztalt cica tartó. :)2020. aug. 31. 00:45
11/11 anonim válasza:
8, félreértesz, természetesen a házikoszt alatt azt értettem, hogy házilag főzöl a macskának, nem a maradékot. És azt sem írtam sehol, hogy rossz lenne, vagy hogy erőltetni kéne a szárazat, csak hogy mire ezt a táplálási módot kiegészíted a megfelelő vitaminokkal, nem lesz olcsóbb, mint egy prémium száraztáp.
A nedves tápok viszont megint egy külön kategória (bár amit a mi cicáink kapnak, az olyannyira nem büdös, hogy még én is szívesen megkóstolnám :D), de amúgy sem az a fő táplálék a cicának, az csak finom, meg folyadék, meg kiegészíti a jó minőségű szárazat. Már egy tápos cica esetében ugye, az otthonfőzés ettől független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!