Hol tudok pontosan utána nézni, hogy melyik eledelnek milyen a tápanyag tartalma?
Tudnátok olyan oldalt vagy valami táblázatszerűséget, ahol márkánként szét vannak bontva a termékek hús és egyéb hozzávalóval ? Nemrég olvastam egy tesztelést, ahol a whiskast ítélték a legjobbnak. De ezt nem bírom elhinni, hogy az lenne a netovább.
De az is jó, ha ti írtok olyan terméket, hogy mit adtok, aminek magasabb a hústartalma!
Ha lehet még annyi, hogy azért ne vetekedjen az ára a csillagokkal...
köszönöm!!!!
Whiskas a legsz@rabb, amit csak árulnak. A címkén rajta kell lenni a hús és fehérje tartalomnak. Az említett táp 4% húst tartalmaz, a többi szemét és víz. Normális táp közelebb van a 100%-hoz (de általában 50-60% a megfizethető és jó táp)
Nézz szét a zoopluson.
Real Nature Wilderness, Animonda Carny, Carnilove
A normális tápok kiírják az összetevőket.
Körülnéztem a zoopluson, ahogy az 1-es írta.. találtam 4 márkát, ami elsőre szimpatikus...:
1, Catessy
2, Almo Nature
3, Miamor
4, Smilla
Mit gondoltok? Tapasztalatok valamelyikkel kapcs.?
2-es vagyok:
A Smilla nem vészes, a maradék hármat azonban kerüld messziről. Olyat ne válassz, amin azt írja, hogy “hús és állati melléktermékek”. Azt úgy kell értelmezni, hogy toll, szőr, inak, stb. van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!