Tényleg ennyire gáz a Whiskas?
Tegyük fel, hogy a macska jobb minőségű száraztápot kap, amit szeret is, eszik is. Tehát megvan a megfelelő tápanyag-bevitel.
Ha emellé kapja a "gagyi" nedves tápot, az tényleg akkora gond?
A szitu az, hogy most jobb minőségű nedves tápot kap (15% körülit), ám teljesen mindegy, melyik ízesítéssel próbálkozunk, a levét felnyalja, a husi megy a kukába. Tehát ő ezt a szaftot szereti rajta igazából.
Na most, tudom, hogy a gagyi táp csupa ízfokozó, de ha azt megenné esetleg...? Vagy semmiképp sem érdemes ilyesmivel próbálkozni?
Nedves tápról beszélünk kizárólag, szárazból eszi a jó minőségűt, azon nem akarok változtatni.
Nem az ára miatt gondoltam első sorban, hanem mivel a jobb minőségűnek is a "haszontalan" részét szereti, ezért próbálnék olyat adni, amit meg is eszik.
Ugyanez... Enyém csak a csirkés previtalt hajlandó megenni, konkrétan már minden márkát kipróbáltam, otthagyja napokig széjjel szikkadni, csak lenyalja a szaftot. Natúr csirke húst se eszi. Tényleg semmit, csak és kizárólag ezt a vackot.
Szárazból egy elég drága fajtát kap, plusz mellé ezt. Neki nincs baja, karcsú, szép szőrű cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!