Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicám ma megevett egy vastag...

Cicám ma megevett egy vastag befőttes gumit! Kb. mikor jöhet ki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd dokihoz, mert lehet hogy bennemarad.
2010. aug. 5. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Néhány nap maximum. (Ha a befőttes gumira gondolsz.:) )
2010. aug. 5. 18:31
 3/10 A kérdező kommentje:
nagyon remélem hogy kijön..ráadásul pont a szülinapján rosszalkodott....köszi a válaszokat:)
2010. aug. 5. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez történt, és azonnal dokihoz vittem. Ott meghányatták és azt mondták jó hogy elvittem, mert 2 darabban nyelte le az egészet és esélyes lett volna neki egy bélelzáródás... Szóval el kellett volna vinned :S
2010. aug. 6. 00:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el dokihoz azonnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 6. 13:08
 6/10 A kérdező kommentje:
már egyszer régebben is lenyelt egyet,egy olyan vékonyabbat,2 napo múlva kikalilta...de ez jóval vastagabb volt...remélem hogy még megoldódik magától....
2010. aug. 6. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha kijön, ha nem, az a legtisztább ha orvoshoz viszed.

Nem csupán hozzáértő, de a lelkiismereted is megnyugszik.

Veszélyes, mert bármelyik szervébe beleakadhat, elzárhat bármit, tehát, az orvos a legbiztosabb

2010. aug. 7. 20:22
 8/10 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnek is lenyelt egy gumit a cicája. Azt hitték kikakilja. És amikor nem történt semmi állatoroshoz vitték, még épp idejében. a gumi tiszta piszok lehet a gumi. nem tudhatod mi történik majd a cicával. ÁLLATORVOS!!!!!
2010. aug. 7. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindenképpen vidd el állatorvoshoz, mert ha valami baja lesz szegénynek, akkor azt nehezen fogod megbocsátani magadnak. :(
2010. aug. 7. 22:39
 10/10 anonim válasza:
Mifelénk ez úgy megy, hogy jönn a vaslapát...
2010. aug. 17. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!