Hol keressük a cicát?
Eszrevetlenul kimehetett az ajton, mikor valaki hazajott.
Azt irtad, panelban laksz. 90%-ban ilyenkor a macska felfele indul el. Nezzetek at a lepcsohazat.
Macskát akkor a legkönnyebb megtalálni a lakásban, ha csörgeted a kajászacskóját és közben hívod, ciccegsz.
Ezen kívül ha veszel 200 ftért macskamentát is kirakor a lakásban bár pontra, illetve a lépcsőház egyik részére, vagy az épület elé(növény, lebomlik) elég gyorsan be tudsz vele gyűjteni jónéhány macskát.
Ahol én megnézném, az egyrészt kívül az épület alatti beton, a hűtő teteje, a kanapé alatt, a szekrényben(az enyém egyszer megszivatott, nem tudtam honnan jön a nyávogás, a tolószekrényt kihajtotta, bement, majd valahogy becsukódott és nem tudott kijönni) ablakoknál hátha épp kifelé néz.
Még lézerpointerrel lehet szórakozni, arra is ugrik, ha ő látja, de te nem a macskát, akkor is elő fog ugrani.
Hányadikon laktok? Gondolom az ablakon van a szúnyogháló. Ha nem laktok nagyon magasan én elkezdeném kint keresni, kiplakátolni.
Szekrényekben, mosógépben nézzétek még meg.
Nézzetek meg mindent, amit ki lehet nyitni! Nálunk a kiscica valahogy bekerült az egyik alsó szekrénybe :D
Lehet elszunyókált valamelyikben.
A környéket meg plakátoljátok ki, és facebookon is érdemes posztot csinálni, hogy nincs meg a cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!