Miért csinálja ezt a macskánk?
Adunk neki alutasakos kaját, és pont egy harapásnyit ott hagy a végén. De ha elrakjuk előle már keresi. Elől nem lehet hagyni, mivel a döglegyek egyből megjelennek, ámbár "panelparadicsomba" élünk. Szóval napjába 25* mossuk el a tányérját, kis túlzással.
Továbbá ezt miért csinálja?
Mert az az övé, semmi közöd hozzá.
Azt ő tartalekolja, magának, habár valószínű már nem enne belőle.
De neked semmi közöd az utolsó falat kajajahoz, te csak gondoskodj róla ☺️
ááá, ugyanez. majdnem
megeszi az összeset, és kér még. kap. abból eszik egy falatot, majd magasra tartott orral elmasírozik
nem tudom megindokolni. hacsak nem azzal, hogy: macska
Sajnálom,ha nem érted, vicceltem. Próbáltam a macska szemszögéből válaszolni.
Van egy pár macsekom, és ez a véleményem, tudományos magyarázatot nem tudok neked adni.
Prbald meg, ha folpackkal letakarod akkor mit csinál?
1-es voltam.
Ez olyan, mint egy másik jelenség: kitehetsz nekik vizet, de ő mindig a csöpögő, szivárgó részekről, wcből vagy egyéb helyről fog inni.
Macska :D Ez természetes.
Én nem pörögtem amúgy sokat a dolgon. Kap enni keveset reggel, és este. Ha megette, kaja elvesz, és nincs több. Pár napig ment a hiszti, aztán gyönyörűen igazodott a helyzethez.
(gyűlölöm ha elől van a kaja, mert büdös és ahogy mondtad jönnek a legyek)
5
A macskádnak TE vagy a tulajdona, és nem fordítva. Te egy szolga vagy, aki enni ad neki, és megsimogatja ha olyanja van. Ezek tények, pont ezért szeretjük a szőrös dögöket mert így viselkednek.
Viszont abból, hogy te ezt így felvetted, látszik, hogy annyit értesz a macskákhoz mint a kétszikű növények génmanipulálásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!