Találtam ma egy kis cicát az úton haza hoztam de nem akar enni mit csináljak vele?
Valószínűleg még idegen neki a környezet meg te is, hagyd békén ne eröltessd majd idővel feloldódik.
De orvoshoz nem ártana elvinni, lehet férges, bolhás meg bármi.
Mindenképpen vidd el orvoshoz!
Lehet beteg és amiatt nem eszik. Meg azért nem ártana neki,ha látná 1 orvos. (Nem e férges, nincen e más betegsége,kivan e szaradva vagy nincs stb)
Jobbulást a cicusnak
Biztos nem valaki kiscicáját hoztad el ? Nincs rajta nyakörv, ápoltnak néz ki ?
Csak azért, hogy nehogy az a cica másé legyen. Akkor egyébként azért is nem ehet nálad.
Viszont hogyha nem úgy néz ki, mint akit kidobtak, vagy eleve nem volt gazdája, akkor nyugodtan megtarthatod :)
Ebben az esetben én is az állatorvost tudom ajánlani. Viszont hogyha ott volt a családja, ahonnan elhoztad, akkor lehet hogy hiányolja az anyukáját/testvéreit.
Az t ösnek igaza lehet.
Ha nem vékony a cicus, és jól néz kia bundája, akkor lehet, hogy a környéken lakik. A cicusok szeretnek elcsatangolni.
Ha szépen/ápoltan néz ki, akkor esetleg kérdezd körbe az ott lakókat. Ha tényleg a környéken lakik, akkor arról biztosan tudni fognak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!