Mit tehetek a cicámmal?
Fél éves kandúrról van szó. Kinti benti cica, tegnap vettem észre hogy egyhelyben fekszik és semmihez nincs kedve. Mindigis hiperaktív volt viszont nagyon nyomaszt hogy ilyen lett 1 nap alatt. Ma bent hagytam a lakásba egész nap fekszik szintúgy, és mindig csak aludni akar, ha simogatom a hasát akkor nyávogni kezd.
Állatorvos azt mondta holnap vigyem el hozzá ma még figyeljem hátha tud kakilni. Nagyon aggódok érte :/
Magától nem is iszik se eszik :(
Hagyd pihenni tegyel ki kozvetlen kozel neki vizet es holnap pedig vigyed allatorvoshoz vagy ha van masik a kozelben en elvinnem mar ma
Mast nem nagyon tudsz
Köszönöm a válaszokat. Ma elvittem orvoshoz, kapott antibiotikumot, lázcsillapítót. Mint kiderült bolhás lett ezért gyengült le a szervezete. Bolhaírtót adtam a bundjába, naponta kell neki adni lázcsillapítót ,kap még mellé 1 ml antibiotikumot amit napi 2x kell beadnom.
Most valamennyivel jobban van. Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!