Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy árva kiscicát fogadtam...

Egy árva kiscicát fogadtam be, de nem fogadja el a tejpótlót, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Egy árva kiscicát fogadtam be a mai nap, kb. 3-4hetes lehet, vettem neki a tápboltban kapható tejpótló készítményt amit nem akar elfogadni, belenyomtam kicsit az orrát is, hátha de csak lenyalta es sírt tovább, az ölembe elalszik és nincs gond, nem nyávog, de mikor belerakom a dobozába (kipárnázott) rögtön sír.

Illetve ha nem issza a tejpótlót meg, mivel próbálkozzak?

2020. aug. 17. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyedül van, hiányolja a többieket (társaságot). Nálam most van egy 2 hetes cica, én beraktam mellé egy plüssállatot, ahhoz bújva alszik.

Amikor felkel, akkor nyávog, akkor meg szoktam etetni, aztán ott vagyok vele amíg elalszik.

Kinövi majd, még nagyon kicsi.

2020. aug. 19. 08:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!