Elütötték a cicámat, a szemem láttára, hogyan tegyem magam túl rajta?
Az autós honnan tudta volna, miért kiabáltok neki?
Következő cicát pedig nem úttesten keresztül hívogatsz.
Sajnos ez bármikor megtörténhet és egyáltalán nem biztos, hogy az autós időben meg tud állni, akkor sem, ha nem jön többel a megengedettnél :(
Mikor történt? Ha csak nemrég, akkor teljesen normális, hogy még nagyon fáj. Ezen az idő tud segíteni. Adj magadnak időt, hogy meggyászolhasd.
A jövőre nézve pedig jó tanács, hogy ne hagyd kószálni az utcán, legyen szökésbiztos a kerítés, vidd sétálni pórázon. Igen, ez egy macskánál nehezebb, de gondolom, nem akarod, hogy ez még egyszer megtörténjen.
És megkerested? Biztos elpusztult? Vagy csak beszaladt a bozotba és úgy gondoltad mindegy neki?
Ha tudot még szaladni akkor akár túl is élhette kisebb törésekkel.
Részvétem.
Tanulság a jövőre nézve: macskát nem engedünk az autóútra. (Mielőtt kiakadnátok: de, bent lehet tartani telken belül, igen, meg lehet oldani, sőt törvény szerint meg is kell!)
Minden válaszadóval egyetértek. Autóban máshogy hall az ember, hiába kiabálsz, nem fog meghallani. Te is láthattad volna, hogy jon az autó, és nem hivod direkt akkor a cicát magadhoz.
Részvétem, és sajnálom a cicát. Legközelebb gondolkodjatok el a benti tartáson.
Igen, ez macska. Amit ugyanúgy köteles vagy a saját telkeden belül tartani. Pont. Ha nem vagy rá képes, ne tarts macskát vagy vállald a kockázatot, hogy úgy jársz, mint a kérdező. De nehogy már még az legyen a hülye, aki felhívja a figyelmet, hogy ki lehet (és kell is) védeni az ilyen eseteket.
/ui: nem az a válaszoló vagyok, de maximálisan egyetértek vele/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!