Cicafogtisztításra mit ajánlotok?
Köszönöm a válaszokat.
Én cicafogkrémet próbáltam, de nem volt oda érte a cicám. Sajnos akudt probléma, hogy fájnak a fogai és rossz a lehellete. 14 évesen még elég sok foga megvan, de szeretném lecsökkenteni a fogvesztés esélyét.
Mi a tápokat keverjük, vettünk speckó dental tápot, és azt keverjük a normál tápjukba. Plusz a smillának van egy Toothies nevü jutifalija, azt kapják mellé, bár szerintem bármelyik fogra való jutifali megtenné.
Mindenesetre a doki megdicsért, hogy szépek a fogaik (az egyik cica fogköves fogproblémáa volt, mikor befogadtuk, emiatt nagyon figyelünk).
Ha nagyon speciális dolog kell, akkor létezik a cicáknak szájvíz, amit a vizébe kell önteni, és egy speckó granulátum (pl a fentebbi linken a proden plaqueoff), amit a tápra öntesz rá. A fogkő miatt nekünk ezeket ajánlották.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!