Muszáj, hogy a Maine Coonomnak legyen hiúzbojta?
Figyelt kérdés
Az enyémnek nincsen és aggódok, hogy nem fajtatiszta akkor :S2010. aug. 4. 19:25
1/6 anonim válasza:
A hiúzbojt kívánatos a standardnál, de ettől még hogy nincs, lehet fajtatiszta a cicád. Honnan származik a cica, van törzskönyve?
2/6 anonim válasza:
jajistenem...biztos gyönyörű lehet a cicád:)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem törzskönyves de elvileg Maine Coon.
Tudom, hogy erre azt fogjátok mondani, hogy elvileg a nem törzskönyves az keverék. De attól mert van egy papírja vagy nincs lehet fajtatiszta :) Én csak a hiúzbojt miatt aggódtam :)
2010. aug. 4. 21:09
4/6 anonim válasza:
Nekem is Maine Coon-om van. Én még nem láttam olyan cicát aki Maine Coon és nincs hiúzbojtja,bár ez nem jelenti azt, hogy nem lehet.
Ha nem törzskönyves akkor lehet, hogy csak félig Maine Coon. Tegyél fel egy képet akkor jobban meg lehet mondani.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos képet nem tudok feltenni most, de amint tudok szólok.
Azért köszi a válaszokat. :)
2010. aug. 5. 13:16
6/6 anonim válasza:
A bojt fajtajellegzetesség, minden fajtiszta Maine Coonon kell lennie... Lehet, hogy a tiéd egy igen ritka kivétel, de nem valószínű, lehet, hogy az ősei közt akad egy nem Maine Coon... Főleg így, hogy nem kaptál hozzá törzskönyvet, aléggé gyanús a dolog...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!