Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van olyan játék macskának,...

Van olyan játék macskának, amivel egyedül is tud játszani, és ami csendes?

Figyelt kérdés
Kezd az agyamra menni a macskám. Hajnali háromkor felébred, és azzal szórakozik, hogy a lábamra vagy a karomra vadászik, meg mindenhová felugrál a szobában. A kertbe kimenni nem akar. Tudtok olyan játékot, amivel csendben le tudja kötni magát úgy, hogy nekem sem fáj? Eddig egyedül a pingponglabda volt olyan, amivel egyedül is elvan, de az meg éjszaka nem jó, mert egyrészt hangosan pattog, másrészt ötpercenként begurul neki valahová, ahonnan csak én tudom kiszedni.

2020. aug. 12. 00:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Ezért írtam, hogy ki kell zárni a hálószobából. Nálunk is ki vannak zárva.
2020. aug. 14. 01:18
 12/13 anonim ***** válasza:
A nyávogást az ajtó elôtt nyávogásra értettem, miután kizártad.
2020. aug. 14. 01:19
 13/13 anonim válasza:
Valamit amit tud harapni , az jó lehet neki. De elég szerintem ha bezárod egy helyre a házban reggelig , ahol nincs semmi amit eltorne, és egy kis puha részt ahova feküdhet.
2020. aug. 17. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!