Van olyan játék macskának, amivel egyedül is tud játszani, és ami csendes?
Figyelt kérdés
Kezd az agyamra menni a macskám. Hajnali háromkor felébred, és azzal szórakozik, hogy a lábamra vagy a karomra vadászik, meg mindenhová felugrál a szobában. A kertbe kimenni nem akar. Tudtok olyan játékot, amivel csendben le tudja kötni magát úgy, hogy nekem sem fáj? Eddig egyedül a pingponglabda volt olyan, amivel egyedül is elvan, de az meg éjszaka nem jó, mert egyrészt hangosan pattog, másrészt ötpercenként begurul neki valahová, ahonnan csak én tudom kiszedni.2020. aug. 12. 00:34
11/13 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy ki kell zárni a hálószobából. Nálunk is ki vannak zárva.
12/13 anonim válasza:
A nyávogást az ajtó elôtt nyávogásra értettem, miután kizártad.
13/13 anonim válasza:
Valamit amit tud harapni , az jó lehet neki. De elég szerintem ha bezárod egy helyre a házban reggelig , ahol nincs semmi amit eltorne, és egy kis puha részt ahova feküdhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!