Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bepirosodik a macska kaja?

Bepirosodik a macska kaja?

Figyelt kérdés

Párom lassan egy hete nincs itthon, és ez látszódik a macskán is, mivel kedvetlen, és nem eszik.

Hiába raktam neki ki neki Whiskas alutasakost, vagy Friskies száraztápot, semmihez hozzá sem nyúlt.

Tegnap raktam neki 1 friss alutasakost, hátha az a baja, hogy nem aznapit kell neki enni, de azt is otthagyta.

Ma vettem észre, hogy az alutasakosnak piros színe lett egy részen, mintha leöntöttem volna szörppel.

Lejárva nincs, 2022. 04. 25-ig jó.

Mi lehet ez? Más is tapasztalt ilyet?

Nem kell aggódni, természetesen kidobtam.

2020. aug. 10. 15:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Egytől egyig (1-2 kivétel) paraszt módjára írtok nekem választ, hogy mekkora szemét vagyok.

Nem érdekel. Akkor minek válaszolok? Mert így illik.

A macskát meg rendesen illik etetni, gondolhatjátok. Le se írd.

El tudom dönteni hogy mit adok neki, köszönjük szépen!

Én úgy állok az emberekhez, ahogy ők hozzám. Ha annyi inteligencia nincs bennetek, hogy egy feltett kérdésre válaszoljatok, mit is várok?

A normális, emberséges kommunikációt meghallgatom, de ezt a fröcsögést ami itt megy.. Szánalmas.

Mondtam, lehet tanács jelleggel is írni. A #3-as is ilyet akart, de nekem félreértelmezhető volt.

Ha esetleg jószándékúan írtatok volna, mint ahogy feljebb említettem, foglalkoznék is vele, de így... :D

Én ettől ugyanolyan jól alszok, és van egy erős, egészséges macskám is ráadásul. ;)

Legyen szép napotok!

2020. aug. 11. 10:30
 22/25 anonim ***** válasza:
65%

"Ha esetleg jószándékúan írtatok volna, mint ahogy feljebb említettem, foglalkoznék is vele, de így... :D"

Vannak akikkel nem érdemes kesztyűs kézzel bánni.

Csak dacból nem foglalkozol a macskáddal, az is egy beszédes dolog.

"Én ettől ugyanolyan jól alszok, és van egy erős, egészséges macskám is ráadásul. ;)"

Még egészséges.... Egy darabig. Utána viszont nem lesz jogos a rinya részedről, ha erre vetemedsz.

2020. aug. 11. 10:36
 23/25 anonim ***** válasza:
74%

Párom lassan egy hete nincs itthon, és ez látszódik a macskán is, mivel kedvetlen, és nem eszik.

én is depressziós lennék, ha veled kéne egyedül maradnom.

2020. aug. 11. 11:00
 24/25 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs drágábbra pénzed akkor ne tarts macskát.
2020. aug. 11. 11:02
 25/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy hol van itt részemről nagyképűsködés, de legyen.

Szarrágó vagyok, mert a macska étkeztetésén spórolok.

Ki spóról rajta? Annyi az egész, hogy nem a legdrágább kaját vesszük neki, hanem egy alacsonyabb árkategóriásat, amit szeret! :D

Igen, továbbra is azt fogom neki adni, de Ti még mindig nem kérdeztétek, hogy kap-e mást ezen kívül. Így miből gondoljátok, hogy nem kap húst? Vagy valami kiegészítőt?

Gondolkodjatok már! 😂

Leszarom a macskát. Ez honnan derült ki?! 😀

Köszöni szépen, nem kér új gazdit! 🥰

2020. aug. 11. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!