Mit tegyünk a macskával?
Figyelt kérdés
Ma furdoben voltunk, es mikor jottunj haza, lattunk egy cicat,aki beszaladt a motorterbe. Probaltuk kiszedni, kb 30 perc utan sikerult is. Gennyes volt a szeme, és elég sovanyka volt, szoval hazahoztuk. Szerintem lehet hogy nem volt jo dontes, szerintem tobb mint 8 hetes, de lehet hogy elszakitottuk az anyukajatol, meg talan a gazdajatol is, bar ha szabadon koszal gennyes szemmel akkor lehet jobb is igy. Visszavigyuk oda holnap ahol talaltuk, vagy keressunk uj gazdit, esetleg tartsuk meg? Az a baj szuleim nem szeretnek, de ugye ma is beengedtek a lakasba,es szerintem belemennenek, bar a cica allandoan szokni probal, szerintem jobban jarna ha visszavinnenk. Legyszi ne itelkezzetek2020. aug. 9. 00:47
21/22 anonim válasza:
Jó lett volna ha egy helyre kerülnek :/
22/22 A kérdező kommentje:
Igen, irtam a holgynek h ha kell fizetem az allatorvosi koltsegeit, stb, de nem irt vissza...
2020. aug. 14. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!