Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyünk a macskával?

Mit tegyünk a macskával?

Figyelt kérdés
Ma furdoben voltunk, es mikor jottunj haza, lattunk egy cicat,aki beszaladt a motorterbe. Probaltuk kiszedni, kb 30 perc utan sikerult is. Gennyes volt a szeme, és elég sovanyka volt, szoval hazahoztuk. Szerintem lehet hogy nem volt jo dontes, szerintem tobb mint 8 hetes, de lehet hogy elszakitottuk az anyukajatol, meg talan a gazdajatol is, bar ha szabadon koszal gennyes szemmel akkor lehet jobb is igy. Visszavigyuk oda holnap ahol talaltuk, vagy keressunk uj gazdit, esetleg tartsuk meg? Az a baj szuleim nem szeretnek, de ugye ma is beengedtek a lakasba,es szerintem belemennenek, bar a cica allandoan szokni probal, szerintem jobban jarna ha visszavinnenk. Legyszi ne itelkezzetek

2020. aug. 9. 00:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Jól tetted, igazad van legalább nem saját magadra gondolsz, hanem rá, hogy unalmas lenne neki egész nap egy kis helyen, így meg szabad :)
2020. aug. 9. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:
45%

Igen, szabad. Amíg át nem megy rajta egy kocsi vagy el nem kapja egy kutya.

Kéredező! Legközelebb ha ilyen van, inkább keress meg egy macskamentő alapítványt, mert azzal csak halálra ítéled, ha így visszaviszed. Egy állatorvosi vizsgálat, féreghajtás simán ráfért volna.

2020. aug. 10. 19:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de a szüleim nem akartak ra kiadni penzt, ha visszavisszuk a gazdajahoz. Sajnos ok dontenek efelol, en megtettem amit tudtam 😥 ez a kismacska olyan vad volt, allandoan szabadulni akart, tudom, hogy ez valszeg csak azert volt, mert uj volt neki a hely, de probalom ezzel vigasztalni magam, mar az is csoda, hogy megengedtek azt az egy ejszakat a szuleim. Legalabb bekent szemmel es teli hassal vittuk vissza.
2020. aug. 10. 20:18
 14/22 A kérdező kommentje:
Annyira lelkiismeret furdalásom van, szerintetek mit tegyek? Menjek vissza, es hozzam el, akkor is, ha a szuleim megtilthjak, vigyem el allatorvoshoz, aztan adjam orokbe masnak? Vagy mit?
2020. aug. 11. 17:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon vannak macskás csoportok. Cica örökbefogadás, stb.

Írd ki hogy mi a helyzet, hol találtad, tegyél fel képet. Tedd hozzá hogy te nem tudod hazavinni, gyerek vagy.

Lesz aki segít rajta.

2020. aug. 11. 17:38
 16/22 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom! Mondjuk dolgoztam most nyaron es pont ma jott meg a fizetesem, 100.000 ft, talán egy evig eleg lenne a macskanak, oltasokkal egyutt, de ha nem tudom hova tenni, akkor sajnos hiaba 😥
2020. aug. 11. 17:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Keress meg pár macskamentő szervezetet! Annyit megtehetsz, hogy visszamész fotózni és segítséget kérsz. Ha a szüleid nem engedik, akkor nem engedik, nem tudsz mit tenni. Kérj segítséget, valahol csak van még 1 kis hely...
2020. aug. 12. 08:22
 18/22 anonim ***** válasza:
26%
De arra vigyázz, hogy ne panelba add el meg kis lakásba, hanem ha lehet biztonságos kerítésű kertes házba, hiszen inkább a kinti létet szokta meg, bent szenvedés lenne így
2020. aug. 12. 09:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Találtam egy hölgyet aki ott lakik, ő remélem segít, ő is talált egy hasonlót a napokban, be is fogadta, de ezt a macskát már nem akarja szerintem, pedig testvérek valoszinuleg, mivel ugyanazon a környéken voltak, és egyidősek.
2020. aug. 12. 23:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Oh :(
2020. aug. 12. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!