Mobilkima? Esetleg kölcsönözni arra a pár hétre amig forróság van?
2020. aug. 9. 02:58
22/35 Salx Narval válasza:
Nem a meleggel van a fő problémájuk hanem a magas páratartalommal. Nyilván egy hűsebb fekvőhely is kellemes lehet ilyenkor de páramentesítő is kellene. Az enyém nyár közepén a tűző napon képes volt órákig feküdni a fűben, már nem bírtam nézni és félárnyékba vittem, pár percig heverészett aztán visszament a napra. Komolyan srácok, égetett a szőre amikor megfogtam, nincs ezeknek bajuk a száraz meleggel csak ha magas a páratartalom. Páramentesítő, sötétítés és sűrű szellőztetés. A légkondival, ventilátorral csak óvatosan ilyen időkben mindenki könnyen megfázhat nem csak az állatok ti is.
2020. aug. 9. 03:01
23/35 anonim válasza:
Ez az állat komolyan azt írta hogy berakja a hűtőbe???
2020. aug. 9. 07:57
24/35 anonim válasza:
Ha gangra engesem ki nyugi nem ugorják át a korlátot :) más szomszéd is párszor kiengedi, semmi ilyen probléma nincs. Bent tartani egy fülledt lakásban sztem állatkínzás, mikor egy kicsit a folyosótabis kimehetnének, a küszöbre. Nekem k vannak rakva virágok is, azokat is szagolgatják és eszük ágában nincsenek elmenni, kiugrani a korláton, ha figyelem őket. Karantént alig bírta ki pár ember, egyfolytában bent, de a mcsakáktól elvárjátok egész nap bent legyenek, ked ves doolog mondhatom és önző!
2020. aug. 9. 09:26
25/35 anonim válasza:
Én minden szobában hagyok neki vizet, naponta többször cserélem. Nem húzom fel a redőnyt, max negyedig, ne süssön be jobban a nap.
Ventillátor megy.
Át szoktam törölgetni vizes fürdőszivaccsal naponta 2-3 alkalommal.
Holnap veszek hűtő párnát én is, mert ma nagyon kivan a melegtől.
2020. aug. 9. 11:52
26/35 anonim válasza:
Karantént alig bírta ki pár ember, egyfolytában bent, de a mcsakáktól elvárjátok egész nap bent legyenek, ked ves doolog mondhatom és önző!
VISÍTOK:D Hagyjad már a hülyeségedet, könyörgöm.
Kérdező, mindenhová friss, hideg víz.
Esetleg teríts le az ágyra, kanapéra vizes lepedőt, nálunk amíg nem volt légkondi, azon is nagyon szerettek feküdni.
Ventillátor, mobilklíma.
2020. aug. 9. 12:02
27/35 anonim válasza:
Egy olyan macska, aki lakásban élte le az egész életét, az igenis megijed a kinti zajoktól, forgalomtól. És nem vágyik ki!
A mi cicánk teljesen benti, kétszer, ha kivittük kézben, de még a galamboktól is félt. Gondold el, ha leugrik a "gangról" ijedtében és elszalad... Hiába mondod te, hogy úgysem megy, meg ott marad, erre nincs garancia. Ráadásul ha bent 27-28 fok van, akkor kin valószínűleg 35+. Tehát mégis hogy lenne jobb az a macskának?:)
2020. aug. 9. 13:17
28/35 A kérdező kommentje:
Az erkélyre szoktak kimenni. De csak felügyelettel. Volt már hogy úgy kellett elkapni őket mert másztak ki a madarakért. 3.emeleten vagyunk. Nem lehet őket kint hagyni.
Be van sötétítve a csempén fekszenek néha. Kibírjàk így. A vizes törölköző nem jött be.
Klimát már nem akarok felrakatni szerencsére pár hónap és költözünk saját házba.
2020. aug. 9. 13:53
29/35 anonim válasza:
A kinti csempe tudod milyen hűvös nekik a gangon, nagyon szeretik, s több szomszéd is ezzt teszi :) csak leülnek, meg ha kicsit elsétálnak akkor követem, aztán megint lefekszik, nem rohannak le, fel, csak ha felügyelet nélkül vannak, igen az erkélyt is szeretik :)
2020. aug. 9. 14:45
30/35 anonim válasza:
Igen kertes ház lenne való minden cicának, vagy több szabadság, amit sajnos sok ember nem ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!