Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A benti macskàim lihegnek. A...

A benti macskàim lihegnek. A tiétek is liheg?

Figyelt kérdés
Meleg van bent 27-28 fok. Lihegnek a macskáim ha sokat játszanak. Mit tudnàk csinálni hogy jobb legyen nekik? Csempe van azon fekszenek néha.

2020. aug. 8. 22:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Megvan! 'Trixie hűsítő matrac kék színben' volt a neve. Tök jó csak a kutya az istennek nem akarja felfogni, hogy jó lenne neki ha ráfeküdne, tényleg jó hűvösebb érzés, kipróbáltam a lábam alá raktam :) Meg már vagy háromszor ráléptem erre a zselés vacakra véletlen, és majdnem elcsúsztam :) A macskák biztos örülnének neki...
2020. aug. 8. 22:39
 12/35 A kérdező kommentje:
Kipróbálom a hűsítő matracot köszi
2020. aug. 8. 22:41
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj rá, van több méretben is, először mérd meg mekkora kellene. Szerintem hatásos, mondom én kipróbáltam, csak a kutya nem akarja felfogni hogy az hűsítené, inkább odafekszik az előszobába a járólapra :)
2020. aug. 8. 22:44
 14/35 anonim ***** válasza:
87%
Ez ijesztő tud lenni :/ az enyémek akkor kihegtek amikor a légkondis lakásból kivittem őket és felszálltunk a fülledt kb 40 fokos villamosra. Szegényeket rossz volt látni még jó hogy csak 2 megállót mentünk
2020. aug. 8. 23:01
 15/35 anonim ***** válasza:
22%
Esetleg van gangod, ha meg zajosak a szomszédok vagy nem nagyon örülnének neki, akkor legalább este nyisd ki nekik a bejárati ajtót, hogy a küszöbre kimenjenek, s kifeküdjenek a csempére, nekem csak így bírják ki. Persze egy kert lenne ideális, ahol hűsölhetnek, de ez szerintem mindenkinek cél :)
2020. aug. 9. 00:03
 16/35 anonim ***** válasza:
12%
haverom be szokta rakni olyankor őket a hűtőbe este pedig kiveszi nem szokott baj lenni belőle ha használni akarják az almot akkor nyávognak és addig kiengedi őket
2020. aug. 9. 00:05
 17/35 anonim ***** válasza:
9%
bent tartani őket egész nap egy lakásban szerintem szenvedés nekik :/
2020. aug. 9. 00:05
 18/35 anonim ***** válasza:
13%
lehet lepontozni, de én ezt gondolom. A gangra nyugodta ki lehetne őket engedni vagy körfolyosóra.
2020. aug. 9. 00:48
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
mondhatod a tulajnak a légkondit, de az is tuti, hogy azt neked kell majd kifizetni. Mer nem fog a kedvedért csak úgy kétszázezret költeni. Szóval inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy szereltethetsz e fel légkondit. Esetleg ha jó fej akkor meglehet vele beszélni, hogy amíg a klíma ára vissza nem térül engedjen el valamennyit havonta az bérleti díjból viszont akkor értelemszerűen ha költöztök az ott is marad.
2020. aug. 9. 01:32
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

A gangra nyugodta ki lehetne őket engedni vagy körfolyosóra.

Benti macskát? Ugye tudod, hogy nekik a korlát nem magasság és simán átugorják?

Mit csinálna a Kérdező szerinted, ha a macskái egyszer meglátnának egy madarat és hopp, nyomás utána? Hogy fogja meg? Hogy találnának haza?!

2020. aug. 9. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!