Macskám folyton kint akar lenni. Normális ez ilyenkor?
Kinti-benti, 1 éves, ivartalan kandúr. Csütörtökig remekül elvoltunk, szokott rutin. Reggeli, utána lelép elvégezni a dolgát, aztán úgy felóra-óra múlva visszajön, bekéreckedik, hatalmasat alszik délig, aztán ismét eü séta vacsiig. Akkor alvás megint este 9-ig és ismét elkéreckedik. De péntek óta folyamatosan az udvaron alszik vagy szomszédol. Felénk se néz, max etetésnél, de nem marad meg a valagán.
Vasárnap volt egy kissebb eü. problémája, amire a doki adott fajdalom csillapítót és gyulladás csökkentőt. 4 napig szedte, Csütörtökön már nem, Szerdán már kutya baja se volt.
Kissé nyűgös volt gyógyszerezés alatt is, mintha hőhullámai lettek volna. Hol a hideg padlón feküdt elnyúlva, hol meg a fotelban. Nehezen is aludt, láttam rajta, hogy nem alszik olyan mélyen, mint szokott. Nem említi ezeket mellékhatásként a leírás. Amúgy étvágya jó, gyarapodott is, szemmel láthatóan semmi baja.
Megboríthatta a szervezetét a gyógyszer? Vagy csak a meleg miatt császkál odakint? De eddig is meleg volt, akkor meg nem akart kimenni, sőt élvezte a lakásban hűsölést.
Az én ivartalanított kandúrom is szeret kint lenni. Az árnyékban szokott aludni 1 széken.
Meg az enyém is mindig váltogatja az alvó helyét. Van amikor az ágyon/kanapén fekszik, aztán amikor melege lesz, akkor kinyúlik a padlón és ott hüssöl.
Az is lehet,hogy észrevett kint valamit, ami érdekli. Nálunk például ilyen volt a kocsitakaró.
Szépen levolt téve a teraszra egy pár napig, erre a cicusom, aki szintén majdnem egésznap bent volt, elkezdett kijárkálni és játszani a kocsiletakaróval. Érdekes volt neki :D
Ha lett valamilyen új dolog hozva a házhoz, akkor lehet amiatt van.
A cicusodnak meg jobbulást kívánok! :)
#1 ki van herélve május óta, nem bagzik.
#2 ja tudom, hogyha valami izgi odakint, akkor azzal elvannak, de igazából nem csinál semmit. Alszik a bokrok alatt, amit idebent is megtehetne a fotelban, ahol lenni szokott. :/ Vagy az ágyban, kanapén, meg úgy kb bárhol, mert nincsen megtiltva neki.
Szóval olyan... Nah, eléggé antiszoc lett és nem tudom az okát.
Előbb is bejött úgy 1 órája, nyávog, hogy jelezi a kervényét, aztán kerül egyet a lakásban és kikéreckedik... Meg van zakkanva. Kissé erőtlenül is nyávog.
Még arra gondoltam, hogy talán hasmenése volt, az mellékhatása a gyógyszernek. Adhatok neki pl. Normaflore-t?Veseelégtelenséget is írt, de abba bele se merek gondolni. Az már csak kiütközött volna feltételezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!