Akik felnőtt cica mellé vittek haza kiscicát, nálatok mit szóltak egymáshoz?
1,5 éves volt a nagyobb, mikor jött egy picike. Nagyon-nagyon félt tőle a nagy. Sokáig tartott míg megbarátkoztak, de sosem lettek igazi puszipajtások. Sajnos a picim 2 évesen kiszökött és eltűnt. Később befogadtam a nagy mellé mégegy cicát. Vele az első néhány napban volt tartózkodó a nagy. 1-2 hét múlva pedig úgy viselkedett vele, mintha az anyukája lenne (ivartalan kandúr) :D
Imádják egymást azóta is. Öröm nézni a köztük lévő kapcsolatot.
Nálunk az idősebb fújt, köpött a kicsire. Folyamatosan neki akart menni.
Olyan volt mint egy vadállat.
Gyűlölte a kicsit. 2 hétig próbálkoztunk, utána kerestünk a picinek másik helyet. Rettentő boldog volt a cicám mikor elvitték.
Pár hónap múlva befogadtunk egy 7 éves cicát, mert ki akarták dobni.
Vele teljesen más volt. 1 nap után már összeengedtem őket.
Semmi fújtatás, verekedés. Megszagolta a cicám, és ment tovább. Mintha már évek óta családtag lenne a másik.
Pedig mindkettő fiú.
nálunk az ivartalan kandúr mellé került egy picike fiú, először fújt rá, utána addig mosdatta, amíg a kicsiből szinte csöpögött a nyál. azóta elválaszthatatlanok. a fürdetéssel óhatatlanul együtt járó visításra is mindig megjelent.
és a nagy birka módjára tűrte azt is, ha a kicsi - a fiatalok szemtelenségével - fölzabálta előle is a vacsorát. (szétszedtem őket persze, ha észrevettem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!