2 kérdésem is lenne egy 1 hónapos cicáról és egy 3 hónaposról többi leírásban?
Van 2 cicán egy 1 hónapos és egy 3 hónapos az 1 hónapos cicánknak csipás a szeme és mikor kammilázom kinyílik mikor elalszik akkor megint össze ragad 2 napja viszont vmilyen fehér folyadék jön ki a szeméből mikor kamilázom. Lehet én gondolom túl de ez baj?---> ha vki tudd segiteni az írjon
A 3 hónapos kis cicánk gilisztás volt,de adtunk neki féregtelenitőt és azóta már nem gilisztás viszont,sovány nagyon és amit eszik álltalában kihánya,étvágya van csak amit megeszik rá 5-10perc múlva kihányja és néha sír is vki volt hasonló helyzetben vagy tudd segiteni mi lehet az oka? 3 napja kamilla teát itatok vele hátha jobban lesz tőle vagy inkább ne itassam vele
Ne kammilázd!
1 hónapos?? Az az 4 hetes kb és még az anya mellett a helye! Szopiznia kéne
1. Borecet jobb mint a kamilla.Állatorvos.
2.Azonnali állatorvos.
1.Nem kellene az embert így letámadni
2.Egyáltalán az meg sem fordult itt egyik kommentelő fejében sem hogy lehet hogy az a macska nem is az enyém volt?MERT NEM AZ ÉN MACSKÁM VOLT!!!!!!!!!!!
3.A macska gazdájának én is ajánlottam hogy vigye orvoshoz a macskáját,de azt nyílatkozta ő dolgozik nem ér rá
4.Az ilyent aki probál segitséget kérni arra mindent csak jót nem tudnak mondani,de aki szándékosan elüti a macskát arra semmit nem mondanak!!!Jó lenne ha senki nem állitana be engem semminek!!!!!Itt ebbe a csoportban sincsenek már normális emberek!!!!Nem jutt el az agyukig hogy csipés miatt halt meg nem én őltem meg!!!!!És az orvos is azt mondta már nem lehet vele mit tenni!!!!!!És nem az ismerösöm cicáját csipte meg vmi hanem a szomszéd macskáját is és az ővé is meghalt!!!!!Hihetetlen de vannak olyan állatok ami ha meg csipi a cicát meghal!!!!!!!Lehet még nem tapasztalta senki és lehet nem is hiszi el senki de van!!!!Egyébként a szabadban bármilyen bogarakkal,pokokkal vagy akár darazsakkal össze fut a cica és mivel benne van a vadász vér játszani kezd vele tudom nekem isvan macskám!!!!Egészséges,semmi baja nincs és már egy jó ideje velem van még sincs semmi baja,de ha lenne is én nem lennék olyan bolond hogy ne vigyem orvoshoz!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!